Αχαΐα: Έψαχναν τον ψαροντουφεκά κι αυτός διασκέδαζε σε μπιτς μπαρ!

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο στο κτήμα Αζούρ της περιοχή να παρακολουθεί αμέριμνος τις έρευνες των αρχών και να δηλώνει στους διασώστες με απορία αν έψαχναν

<p>achaia-psarontoufekas</p>

Ο χαμένος ψαροντουφεκάς διασκέδαζε σε μπιτς μπαρ. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη στην περιοχή της Αιγιάλειας όταν λιμενικοί με σκάφα , ελικόπτερο και βατραχάνθρωποι είχαν ριχτεί στην μάχη για τον εντοπισμό του νερού.

Ο συναγερμός στις αρχές δόθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν ο φίλος του 27χρονου ειδοποίησε τις αρχές , καθώς δεν έβρισκε τον φίλο του με τον οποίο είχαν πάει για ψαροντούφεκο στην περιοχή Λαμπίρι Αχαΐας.

Ωστόσο, ο νεαρός ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο στο κτήμα Αζούρ της περιοχή να παρακολουθεί αμέριμνος τις έρευνες των αρχών και να δηλώνει στους διασώστες με απορία αν έψαχναν αυτόν, που ωστόσο δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες!

Προληπτικά πάντως ο 27χρονος μεταέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο Αιγίου.

tempo24.news

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δολοφονία 11χρονης: Έκριναν ότι δεν ήταν επικίνδυνος, τον άφησαν ελεύθερο, σκότωσε την 11χρονη Βασιλική

Ελέγχονται πειθαρχικά οι δικαστές που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο δολοφόνο - Το 2025 επρόκειτο να δικαστεί στο Εφετείο, μετά από δύο αναβολές