ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΑχαΐα: Η στιγμή που ο σκύλος του τραυματισμένου αγρότη συγκίνησε τους πάντες (εικόνες)

Αχαΐα: Η στιγμή που ο σκύλος του τραυματισμένου αγρότη συγκίνησε τους πάντες (εικόνες)

Αχαΐα: Η στιγμή που ο σκύλος του τραυματισμένου αγρότη συγκίνησε τους πάντες (εικόνες)

Ο σκύλος του τραυματισμένου αγρότη έδειξε για ακόμα μία φορά την αφοσίωσή του και συγκίνησε. Οι διασώστες τον κοιτούσαν έκπληκτοι.

Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Μαζαράκι Δυτικής Αχαΐας. Ο χειριστής του αγροτικού ελκυστήρα πήγε να κάνει εργασίες στα χωράφια του με παρέα τον τετράποδο φίλο του με τον οποίο είναι αχώριστοι.

Όταν συνέβη το ατύχημα με την ανατροπή του τρακτέρ και τον τραυματισμό του χειριστή του, όλοι έτρεξαν να τον απεγκλωβίσουν και φρόντισαν για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο, αφού είχε τραυματιστεί στο πόδι.

Όταν πέρασε η πρώτη αναστάτωση από το συμβάν, τα βλέμματα όλων, όπως αναφέρει το thebest.gr, στράφηκαν στον πανέμορφο σκύλο του, ο οποίος είχε καθίσει πάνω στο αυτοκίνητο με το οποίο επρόκειτο να μεταφερθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο, παρακολουθώντας με αγωνία τη σκηνή που διαδραματιζόταν μπροστά του με πρωταγωνιστή το αγαπημένο του αφεντικό…

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μικρός… “χάτσικο” δεν απομακρυνόταν από το αυτοκίνητο ούτε όταν ξεκίνησε η μεταφορά του αφεντικού του για το νοσοκομείο, αρνούμενος να τον αφήσει μόνο του εκείνη τη δύσκολη ώρα.

Πηγή/φωτογραφίες: thebest.gr

Κρήτη: Δραματικές ώρες για την οικογένεια της 44χρονης που εμβολιάστηκε με Astrazeneca

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr