ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαΐα: Απόκοσμες εικόνες από την ολονύχτια μάχη μάχη με τις φλόγες (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Απόκοσμες εικόνες από την ολονύχτια μάχη μάχη με τις φλόγες (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Απόκοσμες εικόνες από την ολονύχτια μάχη μάχη με τις φλόγες (ΦΩΤΟ)

Απόκοσμες είναι οι εικόνες του φωτογραφικού πρακτορείου ΙΝΤΙΜΕ από την ολονύχτια μάχη μάχη με τις φλόγες που έδωσαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην Αχαΐα. To τοπίο θυμίζει κάτι από Αποκάλυψη, ενώ οι φωτογραφίες απεικονίζουν ανάγλυφα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά και την κόπωση των πυροσβεστών. 

Oι προσπάθειες επικεντρώνονται αυτήν την ώρα σε χαράδρα με μικρές εστίες πάνω από το Λαμπίρι, μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Χθες Σάββατο εκκενώθηκαν προληπτικά τέσσερα χωριά Ζήρια. Λαμπίρι, Καμάρες και Λόγγος καθώς και μια κατασκήνωση με περίπου 100 παιδιά.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Στέφανος Κολοκούρης συντονίζει την όλη επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που καίει από το Σάββατο ιδιοκτησίες και δάση στη Δυτική Αιγιαλεία, έχοντας κάψει τουλάχιστον 20 κατοικίες.

Σύμφωνα μάλιστα με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, οι εκτιμήσεις είναι ότι τις επόμενες ώρες θα έχει ελεγχθεί πλήρως η πυρκαγιά σε όλα τα μέτωπα, έτσι ώστε να αρχίσει η αποτίμηση της κατάστασης και να μπορεί να καταγράφει το μέγεθος των ζημιών και το ποια θα είναι η εικόνα και η ζωή των πληγεισών περιοχών απ’ την “επόμενη μέρα”.

skai.gr

Κορονοϊός: 1.605 νέα κρούσματα και 10 θάνατοι – Στους 176 οι διασωληνωμένοι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr