ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΑχαΐα: 32χρονος παρέλυσε από το άγχος του, 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca

Αχαΐα: 32χρονος παρέλυσε από το άγχος του, 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca

Αχαΐα: 32χρονος παρέλυσε από το άγχος του, 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca

Πρόκειται για την περίπτωση ενός 32χρονου, ο οποίος παρέλυσε, 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό του από το AstraΖeneca. Ωστόσο, αυτό προήλθε από το άγχος του. Αναλυτικότερα:

Λεπτομέρειες για το περιστατικό
Το AstraZeneca είναι ένα εμβόλιο που έχει χορηγηθεί σε πολύ κόσμο. Ωστόσο, λόγω της συζήτησης που έχει γίνει γύρω από αυτό, κάποιοι έχουν ενδοιασμούς ή και κάποιο άγχος μέχρι να το κάνουν και να πάνε όλα καλά.

Ίσως σε αυτή την κατηγορία, ανήκει και ένας 32χρονος άνδρας στην Δυτική Αχαΐα. Αυτός εμβολιάστηκε, με το σκεύασμα της AstraZeneca πριν από δέκα μέρες και εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης. Όπως είναι φυσικό ανησύχησε και ο ίδιος και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άνδρας εισήχθη στη νευρολογική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, όπου μετά από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα παθολογικό εύρημα και το περιστατικό δεν έχει σχέση με το AstraZeneca αλλά προήλθε λόγω υπερβολικού άγχους, από τον φόβο για το τι θα μπορούσε να προκαλέσει το εμβόλιο.

enimerotiko.gr

Έπεσε στον βόθρο που καθάριζε και πέθανε

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ