ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικοςΑ. Τσώκος για Παναιτωλικό: “Είμαι αισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης, η οποία έχει εξελιχθεί σε πλεκτάνη σε βάρος του ιστορικού συλλόγου”

Α. Τσώκος για Παναιτωλικό: “Είμαι αισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης, η οποία έχει εξελιχθεί σε πλεκτάνη σε βάρος του ιστορικού συλλόγου”

Α. Τσώκος για Παναιτωλικό: “Είμαι αισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης, η οποία έχει εξελιχθεί σε πλεκτάνη σε βάρος του ιστορικού συλλόγου”

Καθησυχαστικός και αισιόδοξος όσον αφορά την τελική έκβαση της εκδίκασης της υπόθεσης, στην οποία ο Παναιτωλικός έχει βρεθεί κατηγορούμενος για παράνομο στοιχηματισμό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» ο έγκριτος δικηγόρος και πρώην νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Ανδρέας Τσώκος.

«Πρόκειται για μια υπόθεση σκευωρίας από το παρακράτος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που δυστυχώς εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να πλήξει τις ομάδες -μεταξύ των οποίων και ο Παναιτωλικός– που τους χαλούν τα σκοτεινά, δόλια και φαύλα σχέδιά τους.

Το κατηγορητήριο είναι αίολο και θα καταπέσει στη συζήτηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας, την οποία τιμούν έγκριτοι, υπεύθυνοι και καταξιωμένοι ανώτατοι δικαστές.

Αυτοί θα απονείμουν δικαιοσύνη και θα κλείσουν οριστικά τις πόρτες στα ύποπτα αυτά κέντρα της φαυλότητας.

Πιστεύω ότι με την υπευθυνότητα που διακρίνει τα θεσμικά όργανα, θα έχουν ήδη μελετήσει την υπόθεση και θα την έχουν αξιολογήσει ανάλογα.

Είμαι αισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης, η οποία έχει εξελιχθεί σε πλεκτάνη σε βάρος του ιστορικού συλλόγου μας.

Ο Παναιτωλικός είναι και θα παραμείνει η πιο καθαρή ελληνική ομάδα και θα εξακολουθεί να υπηρετεί και να προάγει το ευ αγωνίζεσθαι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσώκος ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

fosonline.gr

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας στο πλευρό του Παναιτωλικού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ