ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑ.Ο. Αγρινίου – Γιάννης Διαμαντάκος: “Νοοτροπίες και συμπεριφορές απαράδεκτες δεν έχουν χώρο στην ομάδα” (VIDEO)

Α.Ο. Αγρινίου – Γιάννης Διαμαντάκος: “Νοοτροπίες και συμπεριφορές απαράδεκτες δεν έχουν χώρο στην ομάδα” (VIDEO)

Α.Ο. Αγρινίου – Γιάννης Διαμαντάκος: “Νοοτροπίες και συμπεριφορές απαράδεκτες δεν έχουν χώρο στην ομάδα” (VIDEO)

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οίακα Ναυπλίου Χάρη Κουλουριώτη και του προπονητή μας Γιάννη Διαμαντάκου μετά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

O Γιάννης Διαμαντάκος προπονητής της ομάδας το Αγρινίου με ένταση αναφέρθηκε πως έχουν παρεισφρήσει στην ομάδα νοοτροπίες και συμπεριφορές που είναι απαράδεκτες, που δεν επιτρέπονται όχι μόνο στην κατηγορία της Α2 αλλά ούτε και στο τοπικό. Κάνει λόγο για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς το τελευταίο διάστημα προκαλώντας δημόσιο αυτόν ή αυτούς που θέλουν να μιλήσουν αλλά και πως ο ίδιος έχει να πει πολλά. Αναφέρθηκε πως όλα αυτά που συμβαίνουν κακό στην ομάδα και πως θα πρέπει να λυθούν σύντομα διότι διαφορετικά θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Αξιοσημείωτο είναι το ευχαριστώ του απέναντι στον κόσμο, που παρ’ όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό (λόγω κορονοϊού) βρέθηκε χθες στο ΔΑΚ δίπλα στην ομάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις των δυο προπονητών.

Δυο συλλήψεις στο Αγρίνιο για ηχορύπανση και μέθη

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr