ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑ.Ο. Αγρινίου – Νίκος Τσιαμάκης: “Δεν πρόκειται να εμπλακώ στα διοικητικά της ομάδας”

Α.Ο. Αγρινίου – Νίκος Τσιαμάκης: “Δεν πρόκειται να εμπλακώ στα διοικητικά της ομάδας”

Α.Ο. Αγρινίου – Νίκος Τσιαμάκης: “Δεν πρόκειται να εμπλακώ στα διοικητικά της ομάδας”

Ο Νίκος Τσιαμάκης μέσω αποκλειστικής δήλωσης στο basket247.gr ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του σχετικά με τις φήμες που ακούστηκαν για εμπλοκή του στα κοινά του Α.Ο.Αγρινίου:

Σε απάντηση των όσον τεχνηέντως κυκλοφορούν (γιατί είμαστε μικρή πόλη και όλα μαθαίνονται) και που εμπλέκουν το όνομα μου με μελλοντική ενασχόληση με τα κοινά του Α.Ο.Αγρινίου θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής: Η οικογένεια μου έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα του Α.Ο.Αγρινίου και στα κοινά του μπάσκετ γενικότερα.Ο αδερφός μου μετά από πολυετή προσφορά αποσύρθηκε, και εγώ ουδεμία πρόθεση έχω να εμπλακώ στα διοικητικά της ομάδας.Καλώ λοιπόν τον παραιτηθέντα μέσω facebook πρόεδρο να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταματήσει να δηλώνει προς τους παίκτες ότι τα χρωστούμενα θα τα βρούνε μαζί μου, που υποτίθεται ότι αναλαμβάνω την ομάδα. Δεν αναλαμβάνω καμία ομάδα και καμία υποχρέωση. Αυτοί που δημιούργησαν τις οφειλές να τις τακτοποιήσουν. Οποιαδήποτε αναφορά προς το ονομά μου είναι εκ του πονηρού και στόχο έχει να βγάλουν κάποιοι από πάνω τους το φορτίο που οι ίδιοι δημιούργησαν και να το βάλουν στην δικιά μου πλάτη. Τους διαβεβαιώνω οτι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Δηλώνω ξεκάθαρα για άλλη μια φορά οτι δεν πρόκειται να εμπλακώ στα διοικητικά του Α.Ο. Αγρινίου. Παραμενω φίλαθλος της ομάδας και κάθε υγιής μπασκετικής προσπάθειας που γίνεται στην πόλη μας.

Μιχάλης Σταμουλάκης

basket247.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr