Έπεσε η «αυλαία» για τον Βασίλη Καρρά – Οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία (εικόνες-video)

Έπεσε η «αυλαία» για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών, μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

410456449_2038940003129449_3315768531789774622_n-1-696x392

Έπεσε η «αυλαία» για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών, μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Το Τρισάγιο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, ενώ η ταφή του έγινε στο νεκροταφείο του χωριού, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει, μ ε την πομπή να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία, εκπληρώνοντας την επιθυμία του να ταφεί στον τόπο από όπου ξεκίνησε, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Η πομπή συνόδευσε το φέρετρό του μέχρι το κοιμητήριο, τραγουδώντας τους “‘ύμνους” του, που μένουν ως παρακαταθήκη στο λαϊκό τραγούδι. Από νωρίς είχε δημιουργηθεί μια λαοθάλασσα έξω από τον ναό, καθώς χιλιάδες θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν.

Όλοι μαζί, του χάρισαν το τελευταίο χειροκρότημα, οδηγώντας τον στην τελευταία του κατοικία. Τραγικές φιγούρες η οικογένειά του, η γυναίκα του Χριστίνα, η κόρη του Ειρήνη και ο αδελφός του, Δαμιανός που παρέμειναν κοντά του μέχρι το τέλος.

Η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους παιάνισε τον εθνικό ύμνο, αποτίνοντας φόρο τιμής στον λαϊκό καλλιτέχνη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Οι άνθρωποι που τον αγάπησαν, έφτιαξαν πανό προς τιμήν του, στο οποίο αναγράφεται “Όπου τραγουδάει, ο Θεός δε θα είναι μονάχος”, εκφράζοντας την εκτίμησή τους.

Το χωριό κοσμεί και μια τεράστια πινακίδα για τον Βασίλη Καρρά, με την οποία οι κάτοικοι τον ευχαριστούν για την προσφορά του στον τόπο. Όπως δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος του χωριού, Χρήστος Διαμαντίδης, ο τραγουδιστής είχε βοηθήσει αρκετούς συγχωριανούς του που αντιμετώπιζαν προβλήματα, χωρίς ωστόσο να προβάλει τη δράση του.

Πηγή: thesstoday.gr