Ακέφαλο το νοσοκομείο Μεσολογγίου λόγω αντιδράσεων

Αποκάλυψη της «Σ»: Άγονη η θέση του Υποδιοικητή στο νοσηλευτικό ίδρυμα Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την θέση του Υποδιοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου, καθώς…

nosokomeio9512-2

Αποκάλυψη της «Σ»: Άγονη η θέση του Υποδιοικητή στο νοσηλευτικό ίδρυμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την θέση του Υποδιοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου, καθώς οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα από την πλευρά φορέων της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας φαίνεται ότι προσωρινά τουλάχιστον έπιασαν τόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» που επιβεβαιώνονται πλήρως και από στελέχη της 6ης ΥΠΕ, η πλήρωση της θέσης του Υποδιοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κηρύχθηκε άγονη, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ξεκινά από την αρχή με νέα επαναπροκήρυξη! Τι σημαίνει όμως αυτό επί της ουσίας; Ότι επ’ αόριστον το πολύπαθο νοσοκομείο να συνεχίζει σε διοικητικό επίπεδο να πορεύεται ακέφαλο, καθώς η επαναπροκήρυξη της θέσης δεν αναμένεται νωρίτερα από το Σεπτέμβριο.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει ο Α’ Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης ο οποίος ταυτόχρονα αναφέρει ότι αναμένεται και ο ορισμός των διοικητικών συμβουλίων των ιδρυμάτων, κάτι που ωστόσο έπρεπε να έχει γίνει μιας και έχουν ήδη τοποθετηθεί οι νέοι διοικητές.

Σε ότι αφορά το νοσοκομείο Μεσολογγίου, μέχρι τον ορισμό του υποδιοικητή, θα διοικείται από το Αγρίνιο… από τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Μιχάλη.

Υπενθυμίζεται ότι στο Μεσολόγγι είχαν προκληθεί μεγάλες αντιδράσεις με τη διαρροή πληροφορίας, ότι η θέση του υποδιοικητή θα καλυφθεί από Αγρινιώτη και όχι από Μεσολογγίτη, με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημοτικό Σύμβουλο Μεσολογγίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσηλευτικού ιδρύματος Πάνο Παπαδόπουλου να προκρίνεται από πολλές πλευρές στην πρωτεύουσα. Οψόμεθα…

Νίκος Αγγελόπουλος - Εφημερίδα "Συνείδηση"