Ληστεία – μυστήριο στα ΕΛ.ΤΑ. Παναιτωλίου - Που εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών

Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της μηχανής που προσήχθη από την Αστυνομία στη Σαλαμίνα Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η εξιχνίαση της ένοπλης…

PANAIT

Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της μηχανής που προσήχθη από την Αστυνομία στη Σαλαμίνα

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Παναιτωλίου, την περασμένη Παρασκευή λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι. Τότε, κρανοφόρος άνδρας, κρατώντας πιστόλι κρότου λάμψης, έφυγε με 5.285 ευρώ απειλώντας νωρίτερα πελάτη και προϊστάμενο, ενώ βγαίνοντας από τα ΕΛ.ΤΑ. πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό, πριν πετάξει το όπλο, το οποίο περισυλλέγει από την Αστυνομία. Ο δράστης επέβαινε σε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού, την οποία εγκατέλειψε μεταξύ Παναιτωλίου και Αβόρανης και άγνωστο πως, εξαφανίστηκε.

Η μηχανή μπορεί να μην είχε πινακίδα,  ωστόσο από την ενδελεχή έρευνα της τοπικής αστυνομίας, προέκυψε ότι ανήκει σε κάτοικο Σαλαμίνας, ο οποίος προσήχθη από τις Αστυνομικές Αρχές της συγκεκριμένης περιοχής. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο ιδιοκτήτης της μηχανής, δήλωσε στην αστυνομία κατά την κατάθεσή του, ότι μπορεί η μηχανή να του ανήκει, ωστόσο δεν γνώριζε ότι έχει κλαπεί (;) από τον δράστη της ληστείας του Παναιτωλίου. Βέβαια η Αστυνομία δε μένει σε όσα κατέθεσε ο εν λόγω άνδρας και συνεχίζει να διερευνά εξονυχιστικά την υπόθεση, θεωρώντας ότι κάτι δεν… πάει καλά, καθώς φαίνεται να υπάρχουν πολλά κενά. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο ένοπλος δράστης δεν φορούσε γάντια και ήδη η Αστυνομία έχει συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα από το χώρο των ΕΛ.ΤΑ.

Όπως και να’ χει πρόκειται για υπόθεση μυστήριο, με τις Αρχές να εξετάζουν σε πρώτη φάση, πιθανή εμπλοκή του προσαχθέντα ιδιοκτήτη της μηχανής με τη ληστεία. Μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτό όλα τα υπόλοιπα σενάρια είναι ανοιχτά. Πάντως στους κόλπους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, επικρατεί αισιοδοξία για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Νίκος Αγγελόπουλος - Εφημερίδα "Συνείδηση"