Ξεχωρίζουν Ρόσα και Ρότσα

Η «στιγμή» δεν είναι η πιο κατάλληλη για αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών, αφού η προετοιμασία του Παναιτωλικού ξεκίνησε πριν 15 μέρες και το βάρος δίνεται στην Φυσική…

ΡΟΣΑ

Η «στιγμή» δεν είναι η πιο κατάλληλη για αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών, αφού η προετοιμασία του Παναιτωλικού ξεκίνησε πριν 15 μέρες και το βάρος δίνεται στην Φυσική Κατάσταση. Ωστόσο όσοι φίλαθλοι ασχολούνται με την ομάδα αναρωτιούνται «τι ψάρια πιάνουν» τα νέα αποκτήματα και με τα πρώτα δείγματα ο Βραζιλιάνος μέσος Φάρλεϊ  Ρόσα κερδίζει τις εντυπώσεις και τον ακολουθεί ο Πορτογάλος αμυντικός Λουίς Ρότσα. Επίσης ο «περσινός» Κλέσιο δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Γιάννης Ματζουράκης και οι συνεργάτες του εργάζονται μαζί με τους παίκτες ώστε η ομάδα συνολικά να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ικανότητας την κατάλληλη εποχή. Στην προσπάθεια αυτή άλλοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται λίγο πίσω κι άλλοι είναι πιο έτοιμοι, γεγονός που οφείλεται σε διάφορους παράγοντες που έχουν να κάνουν αφενός με το πότε τελείωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφενός με την προπονητική τους υποδομή, τις προσαρμογές  και τον οργανισμό του καθενός.

Υπό αυτές τις συνθήκες τα συμπεράσματα δεν είναι ασφαλή, αλλά εντυπωσιάζει με την ποιότητά  του ο Φάρλεϊ  Ρόσα, ένας παίκτης που παράλληλα αναπληρώνει το προπονητικό πρόγραμμα που έχασε ερχόμενος λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Λουίς Ρότσα παρουσιάζει επίσης αξιόλογα ποιοτικά στοιχεία για αμυντικός και δείχνει ένα «σκαλί» πάνω απ’ τους συμπατριώτες του. Παράλληλα ο Κλέσιο ξεκίνησε πολύ… ορεξάτα την προετοιμασία και φαίνεται αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση βασικού μετά από περίπου ένα εξάμηνο στους κυανοκίτρινους.

Στη Βολιβία τελικά θα συνεχίσει  ο Ντάνι Μπεχαράνο, καθώς η Σπορτ Μπόις έκανε πρόταση για τον δανεισμό του και  ο Παναιτωλικός την αποδέχθηκε, οπότε  ο παίκτης συμμετέχει  ήδη στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.

ΡΟΣΑ

ροτσα

Γιώργος Παπαϊωάννου