ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλουμινίου και Σιδήρου: Θετική η αποτίμηση της εκδήλωσης της ΠΟΒΑΣ (φωτογραφίες)

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλουμινίου και Σιδήρου: Θετική η αποτίμηση της εκδήλωσης της ΠΟΒΑΣ (φωτογραφίες)

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλουμινίου και Σιδήρου: Θετική η αποτίμηση της εκδήλωσης της ΠΟΒΑΣ (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλουμινίου και Σιδήρου της ΠΟΒΑΣ στο Αγρίνιο.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε έπειτα απο πρόταση που υπέβαλε στην ΠΟΒΑΣ το Δ.Σ. του Συλλόγου Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Ν. Αιτωλοακαρνανίας μέσω του Προέδρου του Βασίλη Νικολέτα. Η ΠΟΒΑΣ αποδέχτηκε την πρόταση και γι΄ αυτό ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ κύριο Παγιάτη Θεόφιλο και όλο το Δ.Σ, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η διεξαγωγή του έγινε στο Παπαστράτειο Μέγαρο, στην καρδιά του Αγρινίου,  27-29 Μαϊου 2022. Προσέλκυσε πάνω από 2.000 επισκέπτες οι οποίοι δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους τόσο για την οργάνωση και εξέλιξη του Συνεδρίου όσο και για την φιλοξενία από τους επαγγελματίες της πόλης.

Ο κλάδος του αλουμινίου είναι ένας δυναμικός κλάδος ο οποίος σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εργολάβους και άλλους συνεργάτες μπορεί να κάνει τη διαφορά. Βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και μπορεί να παρέχει λύσεις τόσο λειτουργικές όσο και αισθητικά άψογες.

Το Συνέδριο περιλάμβανε αξιόλογες ομιλίες από τον επιστημονικό και κατασκευαστικό κόσμο του αλουμινίου. Ακόμα είχε εκθεσιακό χώρο στον οποίο δήλωσαν συμμετοχή όλες οι μεγάλες διελάσεις και εταιρίες γύρω από το αλουμίνιο. Για το λόγο αυτό εκφράζονατι ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετειχαν.

“Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η βοήθεια των τοπικών φορέων γι΄αυτό νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη κύριο Φαρμάκη Νεκτάριο, της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμαρχό μας κύριο Παπαναστασίου Γιώργο, τον Δήμαρχο Θέρμου κύριο Κωνσταντάρα Σπύρο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ν.Αιτωλοακαρνανίας κύριο Τσιχριτζή Παναγιώτη για την παρουσία τους στο Συνέδριο, τις χορηγίες και την προθυμία τους από την πρώτη στιγμή να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου.

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους στο Συνέδριό μας τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό κύριο Τριαντόπουλο Χρήστο, τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κύριο Καββαθά Γιώργο, τον Πρόεδρο Αρχιτεκτόνων Ν. Αιτωλοακαρνανίας κύριο Παπακωνσταντίνου Δημήτριο, τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε Ν. Αιτωλοακαρνανίας κύριο Μπλέτσα Λίνο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κύριο Κωστίκογλου Σωκράτη, τον Πρόεδρο Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κύριο Παπαμανώλη Γιώργο, τον Πρόεδρο Συνδέσμου Εμπόρων Αττικής κύριο Ιωαννίδη Μιχάλη και την Γενική Διευθύντρια Ε.Ε.Α. κυρία Έλλη Γκανάκου”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

“Ευχή όλων αυτό να είναι το ξεκίνημα του συνεδριακού τουρισμού στην πόλη μας η οποία απέδειξε πως είναι άξια να φιλοξενήσει τέτοια γεγονότα με εντυπωσιακά αποτελέσματα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση: 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ