ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαραπολιτικαΑλλάζει το λουκ της Άντας Παπανδρέου! Το ξύρισες εσύ; Ξανθιά εγώ! Συζητήθηκε ευρέως η τελευταία δημόσια εμφάνισή της! (ΦΩΤΟ)

Αλλάζει το λουκ της Άντας Παπανδρέου! Το ξύρισες εσύ; Ξανθιά εγώ! Συζητήθηκε ευρέως η τελευταία δημόσια εμφάνισή της! (ΦΩΤΟ)

Αλλάζει το λουκ της Άντας Παπανδρέου! Το ξύρισες εσύ; Ξανθιά εγώ! Συζητήθηκε ευρέως η τελευταία δημόσια εμφάνισή της! (ΦΩΤΟ)

«Με σχεδόν ξυρισμένο μουστάκι εσύ στην Πάτρα; Πιο ξανθιά εγώ!» Αυτή θα μπορούσε να είναι μια απλή λεζάντα που περιγράφει την Αντα Παπανδρέου – Παπαπάνου (μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε στην Πάτρα το δεύτερο Πατρινό επίθετό της) στην τελευταία εμφάνισή της. Η Πατρινή εν διαστάσει σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου -ο οποίος «κόντυνε» κατά πολύ το μουστάκι του ύστερα από πολλά χρόνια- απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι φαν της τέχνης, καθώς επισκέφτηκε την Art Athens, που φιλοξενείται στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.
Στο πλευρό της είχε έναν από τους καλούς φίλους της, τον σκηνογράφο Μανόλη Παντελιδάκη, του οποίου τις δουλειές παρακολουθεί πάντα με ενδιαφέρον.
Είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό, όταν την είχαμε συναντήσει στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Victor-Victoria», πως η Αντα έχει επιλέξει πια ένα κομψό μακρύ καρέ σε μελί τόνους. Τώρα, όμως, η Αντα Παπανδρέου μάλλον έχει βάλει στόχο να γίνει εντελώς ξανθιά, κάτι που εύκολα παρατηρεί κανείς από την εμφάνισή της στην Art Athens.

Οι αλλαγές στη ζωή της συνεχίζονται και τις ακολουθούν εκείνες στην εξωτερική εμφάνισή της.

Επίσης, αυτό που παρατηρήσαμε ήταν πως το στιλ της έχει γίνει πιο άνετο, παραμένοντας σικ, με τα παπούτσια τύπου sleepers να δίνουν ιδιαίτερο τόνο στις κατά τα άλλα «ήσυχες» επιλογές με παντελόνι και πουκάμισο. Επίσης, έχει καθιερώσει τα γυαλιά οράσεως, τα οποία την κάνουν πιο σοφιστικέ, πάντα όμως προσεκτικά επιλεγμένα, με χρωματιστό σκελετό, που δείχνει πιο νεανικός.
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι από τότε που το ζευγάρι χώρισε η Αντα Παπανδρέου δίνει πιο συχνά το «παρών» σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, κρατώντας χαμηλό προφίλ.
Συνήθως συνοδεύεται από καλούς φίλους της, ενώ σπάνια κάνει σόλο εμφανίσεις.

Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν ξύρισε όλο το μουστάκι του (όπως γράφτηκε σε πολλές αθηναϊκές εφημερίδες και sites). Το «κόντυνε», έχει ασπρίσει κιόλας, οπότε… φάνηκε σαν ξυρισμένο. Δεν αποκλείεται ωστόσο ο αχαιός πολιτικός να προβεί σε εξ ολοκλήρου «εκκαθάριση» του μουστακιού! Οσονούπω!

anrta-giorgos-620x322

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr