ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑΜΦΙΓΑΛ: Εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΑΜΦΙΓΑΛ: Εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΑΜΦΙΓΑΛ: Εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και της πλειοψηφίας του πολιτικού προσωπικούς της Αιτωλοακαρνανίας και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια της ΑΜΦΙΓΑΛ, που αυτή την στιγμή αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση της Ελλάδας και ανήκει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγρινίου «Ένωση»!

Για την υλοποίηση του εγχειρήματος αυτού, που πρόκειται να αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα για την περιοχή και πρόκειται να βάλει νέες βάσεις στην κτηνοτροφία και γενικότερα στον πρωτογενή τομέα της περιοχής χρειάστηκαν 7 χρόνια επίπονης εργασίας και προσπάθειας από τους ανθρώπους της Ένωσης Αγρινίου. Για την γαλακτοβιομηχανία αυτή χρειάστηκαν μέχρι σήμερα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο εμπνευστής και πρωτεργάτης της ΑΜΦΙΓΑΛ και Πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου Θωμάς Κουτσουπιάς μίλησε στα εγκαίνια καταθέτοντας το απόσταγμα μια τιτάνιας προσπάθειας που διήρκησε 7 ολόκληρα χρόνια μέχρι το μεγαλόπνοο αυτό πλάνο να γίνει πραγματικότητα.

Στα εγκαίνια παρέστησαν εκτός του προσωπικού της Ένωσης Αγρινίου και έδωσε αίμα και ιδρώτα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κουτσουπιάς, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες Χριστίνα Σταρακά, Νίκος Υφαντής, Γιάννης Λίτρας, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμήχας, και οι πρώην βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας και υπουργοί Θάνος Μωραΐτης, Χρήστος Βερελής, και Ανδρέας Μακρυπίδης.

Διαβάστε αναλυτικά στην καθημερινή εφημερίδα «Συνείδηση» δηλώσεις και περισσότερα στοιχεία

Κων/νος Χονδρός

 

P1150265

P1150263

P1150269

P1150275

P1150346

P1150367

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ