Επιχείρησε να αυτοκτονήσει και τα “έβαλε” με Γιατρούς και Αστυνομικούς

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Αμαλιάδας το απόγευμα της Πέμπτης. Ένας 54χρονος αποπειράθηκε δις να αυτοκτονήσει στο αλιευτικό καταφύγιο του Παλουκίου και στη συνέχεια κατά τη μεταγωγή του από τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο Αμαλιάδας προκάλεσε επεισόδιο μέσα στο περιπολικό, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να ζητήσουν ενισχύσεις.

nysfhoozbv573eab94c307b.jpg

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις εφτά το απόγευμα. Ο 54χρονος επιβαίνοντας ημίγυμνος, σε ένα κόκκινο Rover 414 από τη γλίστρα στο λιμανάκι του Παλουκίου, βούτηξε στη θάλασσα. Το αυτοκίνητο κόλλησε και ο ίδιος εγκατέλειψε τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησε να αναζητήσει άλλο τρόπο να βάλει τέλος στη ζωή του και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ψαράδων και των περίοικων, οι οποίοι και κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πλησιάσουν τον 54χρονο και να τον ηρεμήσουν.

Αρχικά το κατάφεραν και τον έπεισαν να τους ακολουθήσει στο περιπολικό κάμπτοντας τις όποιες αντιδράσεις του. Όμως στη διαδρομή προς το νοσοκομείο Αμαλιάδας, ο 54χρονος έγινε και πάλι επιθετικός δημιουργώντας επεισόδιο μέσα στο περιπολικό. Γεγονός που ανάγκασε τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν να καλέσουν ενισχύσεις.

Το περιπολικό σταμάτησε στην οδό Αντ. Πετραλιά, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος και εκεί έφτασαν και άλλες δυνάμεις της ΔΙ.ΑΣ. και του Α.Τ. Αμαλιάδας. Με ισχυρή συνοδεία ο 54χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για να αντιμετωπιστεί από τους γιατρούς. Εκεί και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης την ώρα της εξέτασης του, επιτέθηκε σε γιατρό και του έσκισε την μπλούζα.

Όταν τελικά μετά απο ώρες έδειξε να ηρεμεί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία περιπολικών στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας αργά το βράδυ, όπου και κρατείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος έχει οδηγηθεί στο παρελθόν ξανά για ψυχιατρική εξέταση, κάτι που αποφασίστηκε και αυτή τη φορά, μετά τις ακραίες αντιδράσεις που παρουσίασε.