ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΑπό την Ολομέλεια στο… Γαλαξίδι για αστακό ο Νίκος Βούτσης! (ΦΩΤΟ)

Από την Ολομέλεια στο… Γαλαξίδι για αστακό ο Νίκος Βούτσης! (ΦΩΤΟ)

Από την Ολομέλεια στο… Γαλαξίδι για αστακό ο Νίκος Βούτσης! (ΦΩΤΟ)

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, λίγες ημέρες πριν την δημοσιοποίηση του “πόθεν έσχες” του, που είχε ως αποτέλεσμα να εκδόσει και μία διευκρινιστική ανακοίνωση, βρέθηκε στο Γαλαξίδι, όπου μαζί με την παρέα του απόλαυσε ένα… λουκούλειο γεύμα.

Ο ΠτΒ, Νίκος Βούτσης, εκμεταλλευόμενος τον λίγο χρόνο που μπόρεσε να… ξεκλέψει, έκανε το ταξίδι – αστραπή στο Γαλαξίδι, μαζί με την σύζυγό του, Αγγελική Παπάζογλου. Μετά από μία χαλαρωτική βόλτα στην προκυμαία, οι δυο τους έφτασαν σε μία από τις πλέον… κλασικές “ατραξιόν” της. το σπιτάκι για τις πάπιες που βρίσκεται στον μικρό κόλπο μπροστά από την πόλη.

Στην “απόδραση” βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες, ενώ για καλή τους τύχη, την ώρα που έφτασαν δεν υπήρχε πολύς κόσμος κι έτσι αποφεύχθηκαν τα πολλά… τετ α τετ.

Επόμενος σταθμός του ζεύγους Βούτση ήταν η τοπική ταβέρνα “ο Τάσος”, πάνω στο κεντρικό λιμανάκι, που φημίζεται για τις καραβίδες και το φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Βουλής παρήγγειλες και έναν φρέσκο αστακό, καθώς και άλλα θαλασσινά εδέσματα, συνοδεύοντάς τα με ντόπιο λευκό κρασί. Ο ίδιος, με χαλαρή διάθεση και κέφι, χαιρέτισε με χαμόγελο όσους βρίσκονταν στην ταβέρνα και τον αναγνώρισαν.

Συζήτηση για τα… καυτά

Ο Νίκος Βούτσης ο τρίτος τη τάξει πολίτης της χώρας κι έτσο ο βουλευτής της μονοεδρικής περιφέρειας της Φωκίδας δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο σημείο για να τον καλωσορίσει. Έτσι, ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτης, που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετέβη στο σημείο για να χαιρετήσει τον Πρόεδρο της Βουλής και την σύζυγό του.

Μετά τα… τυπικά, η συζήτηση πήγε κατευθείαν στο “ζουμί”. Οι εξελίξεις στη διαπραγμάτευση κυβέρνησης – δανειστών κυριάρχησαν, αφού η συνάντηση αυτή έγινε πριν το κρίσιμο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας. (Φωτογραφία: Παραπολιτικά)

boutshs1_504_355

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr