ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΤο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου προειδοποιεί τους βουλευτές

Το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου προειδοποιεί τους βουλευτές

Το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου προειδοποιεί τους βουλευτές

«Για άλλη μια φορά η ελληνική κοινωνία είναι θύμα της ασυνέπειας και του εμπαιγμού της Κυβέρνησης. Η αδιαφορία τους για τον πρωτογενή τομέα και τα προβλήματά του είναι πρωτοφανής , ενώ καταστροφικά θα είναι τα αποτελέσματα για όλη την κοινωνία αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό.», επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση του Μπλόκου, που καλεί στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Αθήνα το Σάββατο.
«Οι υποσχέσεις του Πρωθυπουργού στους αγρότες για άλλη μια φορά ήταν ψεύτικες. Οι  προτάσεις του  στηρίζουν τις ολιγαρχικές και καταστροφικές πολιτικές της Τρόικας , στην οποία προσφέρει το αίμα του Λάου για να υπογράψουν και άλλα μνημόνια και να καλύψουν με επιπλέον δάνεια την κυβερνητική ανικανότητα τους. Ο Αλέξης Τσίπρας από το σκίσιμο των μνημονίων έφτασε στο σημείο, όχι μόνο να τα ψηφίζει και να συμφωνεί  σε «κάβα μέτρων», αλλά να ψηφίζει τα νομοσχέδια  πριν καλά-καλά του το ζητήσουν!

Καλούμε τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας , αν τους έχει μείνει φιλότιμο, να μην ψηφίσουν τα μέτρα και να υποχρεώσουν την Κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι προδότες και ως προδότες θα τους αντιμετωπίζουμε!

Καλούμε τους συναδέλφους αγρότες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις και να δώσουν το παρών στο Κόμβο Κεφαλόβρυσου το Σάββατο 7 Μαΐου, στις 10:30 το πρωί, από όπου και θα αναχωρήσουν λεωφορεία για την Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αθήνα (Αυθημερόν επιστροφή). Παρακαλούμε για άμεση ενημέρωση και επικοινωνία για τις κινητοποιήσεις, να απευθύνεστε στην σελίδα μας στο Facebook

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr