ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΗ 81χρονη με σύζυγο 36χρονο αποκαλύπτει ότι της κόβει τα νύχια των ποδιών και την κουβαλά στις σκάλες

Η 81χρονη με σύζυγο 36χρονο αποκαλύπτει ότι της κόβει τα νύχια των ποδιών και την κουβαλά στις σκάλες

Η 81χρονη με σύζυγο 36χρονο αποκαλύπτει ότι της κόβει τα νύχια των ποδιών και την κουβαλά στις σκάλες

Οι αποκαλύψεις που είχαν κάνει πριν από λίγο καιρό για τη σεξουαλική τους ζωή είχαν προκαλέσει αίσθηση. Η 86χρονη με 36χρονο σύζυγο που της κόβει τα νύχια των ποδιών και την κουβαλά στις σκάλες

Τώρα η βρετανίδα γιαγιά που παντρεύτηκε έναν Αιγύπτιο μικρότερό της κατά 46 χρόνια δίνει στη δημοσιότητα κι άλλες λεπτομέρειες για την κοινή τους ζωή.

Ο Mohamed Ahmed Ibriham ξετρέλανε την 81χρονη Iris Jones όταν γνωρίστηκαν μέσω Facebook το 2019. Σύντομα η ηλικιωμένη γυναίκα θα πετούσε για Αίγυπτο προκειμένου να είναι μαζί του. Τελικά το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2020.

Η σχέση του ζευγαριού ήρθε στη δημοσιότητα πέρυσι όταν εμφανίστηκαν στην εκπομπή This Morning του ITV για να μιλήσουν για την τεράστια διαφορά ηλικίας τους. Σε αυτή την εκπομπή όμως κατέληξαν να μιλάνε και για τη σεξουαλική τους ζωή. «Η πρώτη νύχτα ήταν αρκετά δύσκολη. Κανείς δεν με είχε πλησιάσει για 35 χρόνια. Νόμιζα πως ήμουν ξανά παρθένα», είχε πει εκείνη χαρακτηριστικά.

Τώρα η Iris αποφάσισε να αποκαλύψει μέσω Facebook πως ο σύντροφός της «της κόβει τα νύχια των ποδιών της», κοιμήθηκε στο πάτωμα του νοσοκομείου όταν εκείνη ανέρρωνε από μια πτώση και την κουβαλά στις σκάλες.

«Αγάπη είναι… όταν εκείνος που αγαπάς σου κόβει τα νύχια των ποδιών σου. Αγάπη είναι… όταν εκείνος που αγαπάς σε κουβαλά στις σκάλες επειδή το ασανσέρ έχει χαλάσει.

Αγάπη είναι… όταν εκείνος που αγαπάς περνά ώρες ψάχνοντας το τηλέφωνο που άφησες σε ένα ταξί. Αγάπη είναι… όταν εκείνος που αγαπάς κοιμάται στο πάτωμα του νοσοκομείου και αρνείται να φύγει καθώς αναρρώνεις από μια πτώση.

Αγάπη είναι να με ανέχεσαι όταν παραπονιέμαι για τη ζέστη στην Αίγυπτο! Η ζέστη ήταν αμείλικτη, γι’ αυτό και παραπονιόμουν. Σε αγαπώ για όλα όσα είσαι και θα συνεχίσεις να είσαι, Mohamed», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση.

newsbeast.gr

Με κορωνοϊό ο ηγούμενος του Βατοπεδίου, Εφραίμ – Στην Αθήνα με αεροδιακομιδή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr