ΠΑΤΡΑ: "Έχασε" την μάχη 20χρονος - Πάλευε για μέρες στην Εντατική μετά από τροχαίο

Βαθιά θλίψη προκάλεσε την τοπική κοινωνία της Κρύας Ιτεών, η είδηση του θανάτου ενός 20χρονου παλικαριού, του Αλέξανδρου. Ο 20χρονος πάλεψε για εννέα ημέρες στην…

1380758-620x420

Βαθιά θλίψη προκάλεσε την τοπική κοινωνία της Κρύας Ιτεών, η είδηση του θανάτου ενός 20χρονου παλικαριού, του Αλέξανδρου. Ο 20χρονος πάλεψε για εννέα ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου, μετά από τροχαίο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί τη Δευτέρα 18 Απριλίου στην περιοχή Κρυα Ιτεων στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην διασταύρωση Κορώνου και Λαοκόοντος έξω από το 19ο Γυμνάσιο.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ένα όχημα που κινείτο στην οδό Κορώνου, παραβίασε το στοπ, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, και έπεσε επάνω στο μηχανάκι που οδηγούσε ο νεαρός.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο Αλέξανδρος και από εκείνη τη στιγμή έδινε τη δική του μάχη για να τα καταφέρει, κάτι όμως που δεν έγινε.

Σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους του αλλά και όσους τον γνώριζαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρύα Ιτεών συμμετέχοντας στο πένθος της οικογένειας, εκφράζουμε τα θέρμα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ευχόμενοι ο Θεός να τους δίδει δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη απώλεια του γιου τους.

dete.gr