Νομοθετική ρύθμιση για την επαναλειτουργία και τον εκσυγχρονισμό των Σφαγείων του Θέρμου!

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα, «οι κτηνοτρόφοι ,οι εκδοροσφαγείς, οι κρεοπώλες και όλοι οι πολίτες της Τριχωνίδας και της Ναυπακτίας θα πρέπει να…

ΣΦΑΓΕΙΑ

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα, «οι κτηνοτρόφοι ,οι εκδοροσφαγείς, οι κρεοπώλες και όλοι οι πολίτες της Τριχωνίδας και της Ναυπακτίας θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι. Με συστηματική προσπάθεια με τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Θέρμου Κώστα Μαραγιάννη ,τους Βουλευτές Γιώργο Βαρεμένο και Μαρία Τριανταφύλλου, την Επιτροπή Κτηνοτρόφων της περιοχής με τις υπογραφές τους, πετύχαμε στην Βουλή την νομοθετική ρύθμιση που οδηγεί σε επαναλειτουργία και εκσυγχρονισμό των Σφαγείων του Θέρμου.
Ευχαριστώ τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, τον Αναπληρωτή και εκλεκτό φίλο του Δήμου μας Μάρκο Μπόλαρη ,τους Ειδικούς Συνεργάτες Β. Παπαγεωργίου και Καλλιόπη Παντελή και όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για την επίτευξη του στόχου. Οι πολίτες να γνωρίζουν, οτι ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, δίνουν αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας».