Τσέκαρε τον Ουάρντα η Άντερλεχτ

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Άντερλεχτ φέρεται να βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αμρ Ουάρντα, με τη βελγική ομάδα να παρακολουθεί στενά τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή.…

warda

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Άντερλεχτ φέρεται να βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αμρ Ουάρντα, με τη βελγική ομάδα να παρακολουθεί στενά τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή.

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Άντερλεχτ φέρεται να βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αμρ Ουάρντα, με τη βελγική ομάδα να παρακολουθεί στενά τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκάουτερ της Άντερλεχτ βρέθηκε στο Αγρίνιο και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Βέλγοι θέλουν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για τον Αιγύπτιο παίκτη, πριν προχωρήσουν τις επαφές με τη διοίκηση του Παναιτωλικού για την απόκτησή του. Ο Ουάρντ σκόραρε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και φέρεται να άφησε ικανοποιημένο τον σκάουτερ της ομάδας των Βρυξελλών με την απόδοσή του. Ενδιαφέρον για τον Ουάρντα φέρονται να έχουν εκδηλώσει και ορισμένες ελληνικές ομάδες.

www.novasports.gr