ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδεια7ο Γυμνάσιο Αγρινίου: Περίπατος και γνώση στο μονοπάτι από Άνω Μυρτιά μέχρι τη λίμνη Τριχωνίδα

7ο Γυμνάσιο Αγρινίου: Περίπατος και γνώση στο μονοπάτι από Άνω Μυρτιά μέχρι τη λίμνη Τριχωνίδα

7ο Γυμνάσιο Αγρινίου: Περίπατος και γνώση στο μονοπάτι από Άνω Μυρτιά μέχρι τη λίμνη Τριχωνίδα

Περίπατο και γνώση συνδύασαν μαθητές και μαθήτριες από το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου που συμμετείχαν σε περιβαλλοντικό πρόγραμμα και ακολούθησαν το μονοπάτι που οδηγεί από την Άνω Μυρτιά στη λίμνη Τριχωνίδα!

Σε ένα πανέμορφο τοπίο με έντονο το υδάτινο στοιχείο τα παιδιά με τους εκπαιδευτικούς τους είδαν τον τρόπο λειτουργίας νερόμυλου, θαύμασαν όμορφα παραδοσιακά σπίτια, συνομίλησαν με φιλόξενες γιαγιάδες και χάρηκαν τη φύση, με εξερευνητική διάθεση.

Η ανάρτηση του σχολείου για τον αξέχαστο περίπατο: 

Τρίτη 7 Νοεμβρίου το Α3 και το Α4 ήταν σε εξερευνητική διάθεση… Συμμετέχοντας στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα του ΚΕΠΕΑ Θέρμου “Μονοπάτια με θέα στην Τριχωνίδα-Νερόμυλοι”, περπατήσαμε από την Άνω Μυρτιά ως τη λίμνη ακολουθώντας το μονοπάτι. Όμορφα παραδοσιακά σπίτια, περιποιημένοι κήποι, γλυκές φιλόξενες γιαγιάδες ❤️ Πυκνή βλάστηση, πλούσια νερά, γεφυράκια και νερόμυλοι. 🧚 Δραστηριότητες, γνώση και περιπέτεια!
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καράνη και τον κ. Καρανταλή για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που γενναιόδωρα μας χάρισαν, καθώς και για τα επαινετικά λόγια με τα οποία μίλησαν για τη συμμετοχή των μαθητών μας στο πρόγραμμα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ