Μία νίκη ακόμα να είχε…

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό και οι δυο ομάδες δεν έχουν ισχυρά κίνητρα για το ματς αυτό. Ίσως οι ερυθρόλευκοι να έχουν περισσότερα,…

d2e1079e-df54-464a-8cbf-919ec62fa3df copy
Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό και οι δυο ομάδες δεν έχουν ισχυρά κίνητρα για το ματς αυτό. Ίσως οι ερυθρόλευκοι να έχουν περισσότερα, που προέρχονται από την… λαγνεία των ρεκόρ. Οι κυανοκίτρινοι θα μπορούσαν να επιζητούν πολλά απ’ αυτό το παιγνίδι, έαν είχαν έστω τρεις βαθμους παραπάνω. Διότι όλα δείχνουν  πως ο Πανιώνιος δεν θα αδειοδοτηθεί και η 6η θεση θα οδηγήσει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (αν όλα πάνε καλά στην υπόθεση Grexit).
Με 34 βαθμούς  ο Παναιτωλικός βρίσκεται πίσω από τον 6ο Πλατανιά, που έχει 38 κι ακόμα από τους Αστέρα με 37, ΠΑΣ και Ατρόμητο με 36 βαθμούς.  Οι άνθρωποι του Πανιωνίου δηλώνουν  έτοιμοι να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης, στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή, μολονότι δύσκολα θα αλλάξει η απόφαση για μη αδειδότηση.
Όσον αφορά τις επιλογές του Ματζουράκη για την κατάρτιση της ενδεκάδας, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μύγας, τον Κλέσιο που απουσιάζει,  τον  τιμωρημένο  Κέβιν και πιθανότατα τον  Αλεξίεβιτς που προπονήθηκε κανονικά μόλις για δύο μέρες μετά από αρκετό καιρό. Επίσης   ο Μαρκόβσκι δεν προπονήθηκε ούτε χθες κι όλα θα δείχνουν πως θα είναι ανάμεσα στους θεατές του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο υψηλόσωμος  φορ έχει 98 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ με Ξάνθη,  Κέρκυρα και Παναιτωλικό και θα σατθεί αδύνατο να τις… εκατοστήσει εφόσον δεν αγωνιστεί την Κυριακή. Μάλιστα ο Μαρκόβσκι έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια του Παναιτωλικού εκτός από κείνο  με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», λόγω τιμωρίας.
Επομένως στην διάθεση του Ματζουράκη για την Κυριακάτικη αναμέτρηση  υπάρχουν  λιγότερες επιλογές, αφού δεν επανήλθε κανείς,  οι Κουτρομάνος, Κόρσιενς, Κούσας, Ρουσκουζέδα, Μουνιός, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης, Βασιλούδης, Κριστιάνο, Στεφανάκος,  Κολοβούρης , Κωνσταντινόπουλος, Ζαρκάδας, Κοντογιάννης. Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα,  στις 10.30 το πρωί και πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η αποστολή.

«Ναι» σε ΠΑΣ και Πλατανιά

Η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, είναι θετική για τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα που διεκδικούν την 6η θέση, που μπορεί να γίνει επιλαχούσα για το Γιουρόπα Λιγκ. Κι αυτό διότι ήταν αρνητική για τον Πανιώνιο, αν και από την ομάδα δηλώνουν αισιόδοξοι έχοντας τακτοποιήσει τις οφειλές κι αναφέρουν πως από το φάκελο που κατέθεσαν έλειπαν κάποιες υπογραφές πιστωτών.
Αρνητικά έχει εισηγηθεί ο κ. Δημητρίου και για τους Πανθρακικό και Βέροια, ενώ χθες θα εξετάζονταν και το δεύτερο «γκρουπ» των φακέλων που έχουν κατατεθεί από τις ομάδες.

Εκλογές οι «Guerreros»
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναιτωλικού «Guerreros» αποφάσισαν να κάνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., μετά την Συνέλευση που πραγματοποίησαν πρόσφατα. Αναλυτικά η ανακοίνωση, γνωστοποιεί: «Μετά από συνέλευση του Δ.Σ. του συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε 3 Απριλίου,συζητήθηκαν διάφορα θέματα και αποφασίστηκε η διεξαγωγή εκλογών τη Κυριακή 10 Απριλίου για την ανάδειξη 7μελους Διοικητικού Συμβουλίου. Η διαδικασία θα διαρκέσει 12:00-20:00 και δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη για τη τρέχουσα περίοδο (2015-2016)».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ & ΜΕΤΑΔOΣΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ  (29H)

Κυριακή - ώρα  19:00

ΑΕΚ - Πανιώνιος NovaSports 2

Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζης), Νικόλαος Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Τέταρτος: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Αστέρας – Παναθηναϊκός NovaSports 4
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
Τέταρτος: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) 

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός NovaSports 3

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
Τέταρτος: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός NovaSports 6

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας).
Βοηθοί: Εμμανουήλ Βλάσσης (Λασιθίου), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής)
Τέταρτος: Χρήστος Γκράνας (Θράκης) 

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς NovaSports 24

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)
 Τέταρτος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) 

Καλλονή – Ατρόμητος NovaSports extra2

Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Γεώργιος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Μιχαήλ Δόσης (Αθηνών)
Τέταρτος: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) 

Πανθρακικός – Ηρακλής NovaSports 7

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Νικόλαος Γεωργράκος (Αθηνών), Στέφανος Παρασίου (Ημαθίας)
Τέταρτος: Γεώργιος Κύζας (Δράμας) 

Βέροια – Ξάνθη NovaSports extra1

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθός: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Γεώργιος Γεωργιάδης (Κοζάνης)
Τέταρτος: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτ/νιας)
papaioannou