ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Σε άθλια κατάσταση ο κήπος τους Σκαγιοπουλείου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σε άθλια κατάσταση ο κήπος τους Σκαγιοπουλείου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σε άθλια κατάσταση ο κήπος τους Σκαγιοπουλείου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Κήπος του Σκαγιοπουλείου είναι η κυριότερη ανάσα για τους κατοίκους της ευρύτερης αυτής περιοχής της Πάτρας, ιδίως για τις μητέρες με μικρά παιδιά.

Όμως για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε στην ανάγκη να επισημάνουμε ενδείξεις έλλειψης φροντίδας,  αν όχι εγκατάλειψης.

PERIFRAXH SKAGIOPOYLEIO 1SAM_3967SAM_3968SAM_3969SAM_3971

Παρατηρούνται ανεπαρκής καθαριότητα, έλλειψη περιποίησης πολλών από τα δέντρα του, και τέλος πρόβλημα ασφάλειας την νύκτα.

Για να αρχίσουμε από το τρίτο, από τις 16 Μαρτίου έχουμε με επιστολή και σχετική φωτογραφία επιστήσει την προσοχή του Δημάρχου κ. Πελετίδη στην αφαίρεση από αγνώστους τμήματος της περίφραξης του Σκαγιοπουλείου, δίπλα στην είσοδο που βρίσκεται στην γωνία Ιεροθέου και Μαυροκορδάτου, αλλά το κενό παραμένει κάνοντας προκλητικά εύκολη την είσοδο σε οποιονδήποτε, όποια ώρα της νύκτας.

Σημειώνουμε ακόμη, το μη τακτικό άδειασμα των καλαθιών αχρήστων με αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν και να δημιουργείται άσχημη εικόνα.

Τέλος υπογραμμίζουμε την ανάγκη να βελτιωθεί η δυσάρεστη εικόνα των λεμονιών στην γωνία Σολωμού και Ιεροθέου, που στην πλειοψηφία τους είναι ξερές, ενώ γενικότερα μια βελτίωση του υψηλού πρασίνου του Κήπου  είναι ορατή ανάγκη.

Σίγουρα δεν απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο ποσό δαπάνης για τα παραπάνω. Απαιτείται όμως περισσότερο ενδιαφέρον και φροντίδα.

dete.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr