Πάτρα: Τώρα και τα φορτηγά μπαίνουν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Ξεπέρασε κάθε όριο η παρανομία στον πιο δημοφιλή και πολυσύχναστο πεζόδρομο της Πάτρας. Σήμερα το πρωϊ φορτηγό διέσχιζε τη Ρήγα Φεραίου, κόβοντας δρόμο για να διευκολυνθεί στη διαδρομή του.

Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε το tempo24.γρ και φυσικά τα μάτια όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον πεζόδρομο. Ορισμένοι μάλιστα συζητούσαν ότι ίσως πρόκειται για φορτηγό τροφοδοσίας, κάτι που ωστόσο είναι επίσης παράνομο, δεδομένου ότι αυτό που ισχύει στους πεζοδρόμους είναι ότι τα εμπορεύματα μεταφέρονται με καροτσάκι στα καταστήματα, αλλά σε καμία περίπτωση με νταλίκα!

Οι διελευσεις οχημάτων συνεχίζονται, παρά το γεγονός ότι έχουν σημειωθεί έως και ατυχήματα από την ασύμβατη  σύνυπαρξη στον πεζόδρομο.

Πάντως η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να επανεξέταση και τη χρήση της Ρήγα Φεραίου από ποδήλατα, καθώς επίσης σημειώνονται μικρά ατυχήματα σχεδόν σε καθημερινή βάση. Προ ημερών ποδηλάτης έριξε παιδάκι που έτρεχε αμέριμνο στον πεζόδρομο, με αποτέλεσμα ο μικρός να χτυπήσει το κεφάλι του στο κράσπεδο του πεζοδρομίου.

tempo24.gr