ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΒροχίτσα Ηλείας:Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Αλβανών – Ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο

Βροχίτσα Ηλείας:Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Αλβανών – Ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο

Βροχίτσα Ηλείας:Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Αλβανών – Ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου, στη Βροχίτσα του δήμου Πύργου, ανάμεσα σε θαμώνες καφενείου υπηκόους Αλβανίας. Ο ένας από τους τρεις εμπλεκόμενους κατέληξε στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος…

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις Αλβανοί βρίσκονταν σε καφενείο του χωριού και συζητούσαν. Κάποια στιγμή άρχισαν να διαπληκτίζονται λεκτικά και η μια κουβέντα έφερε την άλλη με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Δύο νεαρής ηλικίας 24 και 27 ετών, επιτέθηκαν σε έναν 42χρονο και αρχικά ο ένας τον χτύπησε με καρέκλα στο κεφάλι την πλάτη και το χέρι, ενώ ο δεύτερος με μαχαίρι πιθανότατα τον έπληξε στην πλάτη και τον ώμο.

Οι δράστες εγκατέλειψαν αιμόφυρτο το θύμα τους, μπροστά τα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων θαμώνων του καφενείου, ενώ και ο ίδιος φαίνεται να απομακρύνθηκε. Η Αστυνομία μετέβη στο σημείο όπου δεν εντόπισε κανέναν από τους εμπλεκόμενους, ενώ οι αρχικές πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες. Αργότερα από το νοσοκομείο Πύργου υπήρξε ενημέρωση πως ένας άντρας είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκεί με τραύματα από μαχαίρι.
Σύμφωνα με τους γιατρούς ο 42χρονος φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη και τον ώμο, καθώς επίσης άλλα τραύματα στο κεφάλι και το χέρι, που τον χτύπησαν με την καρέκλα.
Οι αρχές αναζητούν τους δράστες του επεισοδίου, ενώ ο 42χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

ilialive.gr
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr