ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Επανήλθαν οι μετανάστες στην παραλιακή οδό – Έχουν βρει “καταφύγιο” σε εγκαταλελειμμένα κτίρια

Πάτρα: Επανήλθαν οι μετανάστες στην παραλιακή οδό – Έχουν βρει “καταφύγιο” σε εγκαταλελειμμένα κτίρια

Πάτρα: Επανήλθαν οι μετανάστες στην παραλιακή οδό – Έχουν βρει “καταφύγιο” σε εγκαταλελειμμένα κτίρια

Αισθητή εχουν κάνει πάλι την εμφάνισή τους στην παραλιακή λεωφόρο της Ακτής Δυμαίων, μετανάστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr η Αστυνομία έιχε πληροφορίες για επανάκαμψη μεταναστών στην Πάτρα, εδώ και μέρες, ενώ εκφράζονται φόβοι οτι ο αριθμός τους θα αυξηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Εδώ και αρκτές μέρες μετανάστες έκαναν την εμφάνιση τους και πάλι στην παραλιακή οδό της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα, έξω από το νότιο λιμάνι.

Οι ομάδες των αλλοδαπών κυρίως ανδρών κινούνται κατά μήκος της περίφραξης του νέου λιμανιού, με μαρτυρίες κατοίκων να αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες, “κατασκηνώνουν” στο σημείο, επιχειρώντας να εισέλθουν στο χώρο και παρανόμως να ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι μετανάστες έχουν βρει καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένα κτίρια,όπως στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου.

Την ίδια ώρα η τοπική ΕΛ.ΑΣ αλλά και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, βρίσκονται επί ποδός, πραγματοποιώντας συνεχείς περιπολίες εντός και εκτός της λιμενικής ζώνης, για την αποτροπή “εφόδου”.

tempo24.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr