Τραγικό: 35χρονος έπεσε νεκρός στα Σαγέικα από χρήση ναρκωτικών-Το κύκλωμα της διακίνησης “ουσιών” στην περιοχή εξακολουθεί να εμπορεύεται τον θάνατο

Τραγική κατάληξη είχε η χρήση ναρκωτικών ουσιών (ηρωΐνης) για έναν 35ρονο από την Καλαμάτα στα Σαγέικα της Δυτικής Αχαΐας

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ο άνδρας φέρεται να είχε μεταβεί στην περιοχή απόψε για προμήθεικα ναρκωτικών, και οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν οτι έκανε χρήση αμέσως μετά την προμήθεια.

Λίγη ώρα αργότερα, ειδοποίηθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία οτι ένας άνδρας βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση στην περιοχή, και άμεσα πλήρωμα ασθενοφόρου τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Κάυτω Αχαΐας και ενε συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για μία ακόμη φορά, έρχεται στην επικαιρότητα με τον πλέον τραγικό τρόπο, το “απόστημα” της διακίνησης ναρκωτικών στα Σαγέικα και την ευρύτερη περιοχή, που προσελκύει χρήστες από όλη τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο προκειμένου να προμηθευτούν δόσεις θανάτου.

Για το περιστατικό διενεργείται ήδη προανάκριση, ενώ έρευνες στην περιοχή διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Κάτω Αχαΐας.

tempo24.gr