ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΣτην Ολυμπία για την Αφή η Πρόεδρος της Βραζιλίας

Στην Ολυμπία για την Αφή η Πρόεδρος της Βραζιλίας

Στην Ολυμπία για την Αφή η Πρόεδρος της Βραζιλίας

Επίσκεψη Βραζιλιάνικης αντιπροσωπείας στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας – Οργανώνουν το ταξίδι της Προέδρου της Βραζιλίας στην Αφή

Αντιπροσωπεία της Προεδρίας της Βραζιλίας με επικεφαλής τον κ. FernandoIgreja, πρέσβη, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Προέδρου κας DilmaVanaRousseff,  επισκέφθηκαν την Ολυμπία, προκειμένου να οργανώσουν το ταξίδι της Προέδρου στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των ΧΧΧΙ Ολυμπιακών Αγώνων ΡΙΟ 2016. Τους υψηλόβαθμους εκπροσώπους συνόδευε ο υπεύθυνος Αφής και Λαμπαδηδρομίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιάννης Καρράς.
Την αντιπροσωπεία – που προηγουμένως είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Δ.Ο.Α και τον αρχαιολογικό χώρο – υποδέχτηκε στο Δημαρχείο της Πόλης ο Δήμαρχος Ευθύμιος Κοτζάς με την υπεύθυνη για τα ζητήματα Ολυμπισμού κα Ρόη Αντωνοπούλου και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Δεββέ. Ο κ. Κοτζάς ενημέρωσε τον κο FernandoIgreja και τα υπόλοιπα μέλη για την προετοιμασία του Δήμου, ενόψει  της Τελετής Αφής και συζήτησε τα διαδικαστικά ζητήματα σχετικά με την επίσκεψη της Προέδρου της Βραζιλίας.
Ο κ. Κοτζάς παρακάλεσε τον κ. Igreja να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του στην Πρόεδρο, καθώς επίσης και την επιθυμία του να την υποδεχτεί στο Δημαρχείο της Πόλης.
Απαντώντας ο κ. Igreja ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κοτζά για την φιλοξενία και υπεσχέθη ότι θα μεταφέρει στην κα Rousseff τόσο τους χαιρετισμούς , όσο και την πρόσκληση του Δημάρχου.
Στο τέλος ο κ. Κοτζάς προσέφερε στον κ. Igrejaένα βιβλίο του Μουσείου της Ολυμπίας σε ανάμνηση της επίσκεψης της Βραζιλιάνικης Αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο της Πόλης.

ilialive.gr

oly brazil1

oly brazil2

oly brazil3

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr