Πάτρα: Κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Γούναρη – Συνελήφθησαν οι γονείς και η γιαγιά του!

Σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Γούναρη 116 βρέθηκε ένα κορίτσι, ρομά, γύρω στα 8, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Το παιδί εντόπισε, περίπου  στις 9 το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, μέσα στα σκουπίδια, ένας άνδρας, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και η οποία έφτασε στο σημείο.

Οι αστυνομικοί αρχικά μετέφεραν το κορίτσι στην οδό Ερμού, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ , με ασθενοφόρο του οποίου μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους και για τη διενέργεια εξετάσεων, στο ΠΓΝΠ. Διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του. Επίσης εντοπίστηκαν οι γονείς και η γιαγιά του. Το κορίτσι μεγάλωνε με τη γιαγιά  στην οποία το είχαν δώσει οι γονείς,για να το μεγαλώσει, καθώς όπως λένε , οι ίδιοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα.

Η αστυνομία συνέλαβε τους 30χρονους γονείς και την 50χρονη γιαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέχρι τώρα στοιχεία το παιδί είχε μπει μόνο του μέσα στον κάδο. Επιπλέον το κοριτσάκι δέχτηκε ψυχολογική υποστήριξη από την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ και η αστυνομία παρακολουθεί την υπόθεση με ιδιαίτερη διακριτικότητα κι ευαισθησία.