ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςAXAΪΑ – ΦΡΙΚΗ! Σκοτώνουν τα σκυλιά με φόλες – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ (Προσοχή, σκληρές εικόνες)

AXAΪΑ – ΦΡΙΚΗ! Σκοτώνουν τα σκυλιά με φόλες – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ (Προσοχή, σκληρές εικόνες)

AXAΪΑ – ΦΡΙΚΗ! Σκοτώνουν τα σκυλιά με φόλες – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ (Προσοχή, σκληρές εικόνες)

Με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαμε αντιμέτωποι στις 2/3/2016 στον πεζόδρομο Καλαβρύτων.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων από την εγκληματική δράση με φόλες που πια έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και μάλιστα προχθές άγνωστος η άγνωστοι, πιθανότατα βράδυ, έριξαν φόλες στο σταθμό του τρένου.

Σήμερα είχαμε ένα νέο κρούσμα αυτή τη φορά στο τέρμα του πεζοδρομου, δυστυχώς ένας σκύλος έφαγε τη (λιχουδιά) που κάποιος ….. (άνθρωπος) την είχε πετάξει για να βρει το επόμενο θύμα του..

Το αθώο σκυλί είχε την ατυχία να φάει “φόλα” λίγο νωρίτερα, ενώ σπαρταρούσε επί ώρα μπροστά στα μάτια μας όσο και αν προσπαθούσε να το κρατήσει στη ζωή ο κτηνίατρος Παπαδατος Νίκος που έσπευσε πολύ γρήγορα μετά το τηλεφώνημα μας όσο αυτός, όσο και ο Γιάννης Νασιωτης που τους ευχαριστούμε πολύ.

Η μαγκιά κάποιων περιορίζεται στο να ρίχνουν φόλες όταν τους κρύβει το σκοτάδι, να φωνάζουν όταν κρύβονται πίσω από πλάτες άλλων, δυστυχώς αυτοί οι υπάνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας και είναι άκρως επικίνδυνοι, προκαλούν πόνο και θυμό..

Ντροπή και αίσχος νιώθω που ζω σε αυτήν την πόλη, αν και σε άλλες ακόμα περιοχές της Ελλάδας αντίστοιχα περιστατικά μας θυμίζουν το πόσο απολίτιστοι και ακαλλιέργητοι είμαστε. Πάντως, πέραν του αποτρόπαιου της πράξης, προκύπτει και η ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να συγκεντρώσει τα αδέσποτα και να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.

Σκληρό video αλλά αναγκαίο μήπως κάποιοι φροντίσουν ή καταλάβουν το λάθος.
kalavrytanet.com

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr