ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΠάτρα:Νύχτα τρόμου για γυναίκα σε περίπτερο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας -Της άρπαξαν την τσάντα-Δύο οι δράστες-Σε κατάσταση σοκ το θύμα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πάτρα:Νύχτα τρόμου για γυναίκα σε περίπτερο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας -Της άρπαξαν την τσάντα-Δύο οι δράστες-Σε κατάσταση σοκ το θύμα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πάτρα:Νύχτα τρόμου για γυναίκα σε περίπτερο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας -Της άρπαξαν την τσάντα-Δύο οι δράστες-Σε κατάσταση σοκ το θύμα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Νεότερη ενημέρωση 1.34: Η γυναίκα θύμα των ληστών βρισκόταν σε κατάσταση σοκ μετά το περιστατικό. Μάλιστα στο σημείο κλήθηκε και και πλήρωμα ασθενοφόρου για να παράξει, αν χρειατσεί, τις πρώτες βοήθεις

Νεότερη ενημερωση 1.25 π.μ.: Τα χαρακτηριστικά των δραστών έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα βιντεοσκόπησης του περιπτέρου. Ωστόσο μέχρι τα ξημερώματα δεν είχαν εντοπιστεί οι δράστες οι οποίοι μετά τη ληστεία κινήθηκαν προς την οδό Λαχανά

Τον εφιάλτη έζησε μια γυναίκα λίγο πριν τη 1 ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Πάτρας.

Τη στιγμή που βρισκόταν μπροστά από το περίπτερο στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Λαχανά, της επιτέθηκαν δύο δράστες και της άρπαξαν τη τσάντα.

Η γυναίκα αιφνιδιάστηκε,που βρισκόταν μ έσα στο περίπτερο “πάγωσε” από το φόβο της και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ερευνούν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες. Το θύμα έχει υποστεί σοκ από την επίθεση των δραστών. Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής τι περιείχε η τσάντα. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Σοφίας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr