ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΗ πρώτη συζήτηση έγινε

Η πρώτη συζήτηση έγινε

Η πρώτη συζήτηση έγινε
Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε στο Emileon  η πρώτη δημόσια συζήτηση για τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν  για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Παναιτωλικού.   Αποφασίστηκε μάλιστα να υπάρξει  στο άμεσο μέλλον νέα συνάντηση  φορέων με την  ΠΑΕ, ώστε να κατατεθούν κι άλλες  προτάσεις,  πιο συγκεκριμένες κι αναλυτικές και ίσως να παρθούν  αποφάσεις.
 
Στην συζήτηση  την Διοίκηση εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος  και Διευθύνων Σύμβουλος  Γεράσιμος  Μπελεβώνης,  ενώ μια πρόταση που ξεχώρισε – μεταξύ άλλων- ήταν αυτή του μέλους της ΠΑΕ,  Παναγιώτη Μπεσίνη. Πρότεινε να δοθούν κάποιας μορφής υποτροφίες σε σπουδαστές οι οποίοι προέρχονται από κάποιες άπορες οικογένειες. Είναι σαφώς μια πρόταση που έρχεται πολύ κοντά με τον φιλεκπαιδευτικό χαρακτήρα του Συλλόγου σε προηγούμενες δεκαετίες, δράση που τον καθιέρωσε στις συνειδήσεις όλων των Αγρινιωτών. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε είπε πως εκπροσωπεί τον εαυτό του κι όχι την ΠΑΕ,  καταθέτοντας αυτή την πρόταση.
Ακόμη έγινε εύστοχη  αναφορά στο ξεχασμένο θέμα του Μουσείου, αλλά από τις απαντήσεις υπονοήθηκε πως δεν είναι εφικτό λόγω έλλειψης ικανών εκθεμάτων και ζητήθηκε βοήθεια από τους παλαίμαχους.   
Στην συζήτηση πήραν  μέρος στελέχη του Ερασιτέχνη, κάποιοι από τους παλαίμαχους, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου  Αγρινίου  και φίλαθλοι.  Έγιναν ακόμη προτάσεις για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ στο οποίο  θα μιλούν παλαίμαχοι,   εν ενεργεία αθλητές και παράγοντες του Παναιτωλικού κι ακόμα  κατασκευή αγάλματος του Τίτορμου, που αποτελεί το έμβλημα της ομάδας.
papaioannou
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr