ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΦωτογραφίστε τις Λίμνες του Δήμου Αγρινίου για να αναδείξουμε τις μοναδικές ομορφιές μας!

Φωτογραφίστε τις Λίμνες του Δήμου Αγρινίου για να αναδείξουμε τις μοναδικές ομορφιές μας!

Φωτογραφίστε τις Λίμνες του Δήμου Αγρινίου για να αναδείξουμε τις μοναδικές ομορφιές μας!

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης των λιμνών της Ελλάδας το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες και η Ance Ngo διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας, μέσω Instagram. Ο Δήμος Αγρινίου ως μέλος του Δικτύου συμμετέχει στο διαγωνισμό φωτογραφίας.

«Το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Aγρινίου, προωθεί τον φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα τις λίμνες της Ελλάδας, που διοργανώνει η μη Κυβερνητική Οργάνωση Ance Ngo.Ο Δήμος Αγρινίου είναι ο τόπος των λιμνών, έχει τη Τριχωνίδα και άλλες φυσικές και τεχνητές λίμνες, σπάνιας ομορφιάς και πέρα από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που θα ανέβουν στο Instagram, πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προβληθούν και να αναδειχθούν οι μοναδικές ομορφιές του τόπου μας, τα αναπτυξιακά μας χαρακτηριστικά, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και πάνω από όλα το υγρό στοιχείο που είναι πλούσιο» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ και Γ.Γ του Δικτύου, κ. Δημήτριος Σκορδόπουλος.

Ο τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλός.

Φωτογραφίζετε μια λίμνη του Δήμου Αγρινίου και την ανεβάζετε στο Instagram με το hashtag #lakeme.

Οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε φωτογραφικό λεύκωμα με αναφορά ονόματος.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

-Η φωτογραφίες να είναι από λίμνες

-Το Instagram Account σας να είναι public.

Συμμετοχές έως και τις 29/02/2016.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr