ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Συνέδριο Βιοτεχνολογίας από το Τμήμα Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστήμιου!

Αγρίνιο: Συνέδριο Βιοτεχνολογίας από το Τμήμα Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστήμιου!

Αγρίνιο: Συνέδριο Βιοτεχνολογίας από το Τμήμα Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστήμιου!

Το Εργαστήριο Μοριακής Γενετικής και Μικροβιολογίας του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστήμιου Πατρών και το Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας Φυτών και Περιβάλλοντος του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου διοργανώνει διημερίδα με θέμα «Applied Biotechnology, Bioremediation, and Environmental Management: Bridging the Gap between Industry and Academia».

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί 28-29 Ιανουαρίου 2016 στην πόλη του Αγρινίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα abbem.net.

Οιθεματικέςενότητεςτηςδιημερίδαςείναι: (α) Omics in Biotechnology, (b) Applied Biotechnology, (c) Environmental Bioremediation, (d) Biodegradation of pesticides and applications, (e) Environmental Management of pesticides, and (f) Environmental Management and Crop protection methods.

Για να δείτε το πρόγραμμα παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Η εγγραφή στη διημερίδα είναι δωρεάν, ενώ με την λήξη των εργασιών θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr