ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΓια την Εθνική Παύλου και Παπαδοπούλου

Για την Εθνική Παύλου και Παπαδοπούλου

Για την Εθνική Παύλου  και Παπαδοπούλου
Στην προπόνηση της Εθνικής, Νεανίδων Α και Β Βορείου Κλιμακίου, κλήθηκαν να συμμετάσχουν δύο αθλήτριες του Τμήματος Χάντμπολ  του Παναιτωλικού, μαζί με 21 αθλήτριες από ακόμη 9 σωματεία. Οι παίκτριες  Εβελίνα Παύλου και Αναστασία Παπαδοπούλου, την  Δευτέρα 18 Ιανουαρίου συμμετείχαν στην προπόνηση, υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Αλέξανδρου Ταρινίδη .  Τις αθλήτριες συνόδεψαν  ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Νικόλαος Χούσης και  ο έφορος του τμήματος χειροσφαίρισης κ.Πέτρος Ρούλιας.
Πρόκειται για μια σημαντική επιβράβευση της πολύ καλής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή  Γιώργο Ραμμόπουλο, τον βοηθό κ.Κώστα Καλλιακμάνη και την Γεν.Αρχηγό κα Μάρθα Κωστοπούλου, στο τμήμα Χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού το οποίο αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία και είναι φαβορί για την άνοδο στην Α1.
 
Πολύ εύκολα
Ο  Παναιτωλικός την Κυριακή νίκησε  28-9 την ομάδα της Ηλιούπολης στην 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και πιστοποιεί συνεχώς την δυναμική του για άνοδο. Στα πρώτα τέσσερα πεντάλεπτα του αγώνα οι «κυανοκίτρινες» είχαν  μικρό προβάδισμα αλλά στη συνέχεια, οι παίκτριες του Γιώργου Ραμμόπουλου κατάφεραν να βγάλουν αιφνιδιασμούς μετά από καλές άμυνες και να μεγαλώσουν τη διαφορά διασφαλίζοντας τη νίκη.
Πεντάλεπτα : 1-0,  3-0,  4-1,  5-2,  9-2,  11-2,  13-4,  15-6,  18-7,  21-8,  24-8,  28-9
 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  (Γιώργος Ραμμόπουλος): Σιάσου (Τ/Φ), Παπαδοπούλου Ζ. (Τ/Φ), Θεοδώρου, Παπαδοπούλου Α., Κωνσταντινίδου, Καγγελάρη, Σωτηρίου, Κορομηλά, Παύλου, Δήμου, Κραμποκούκη, Κολοβού.
 
Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2006 (Κωνσταντίνος Γεμελιάρης): Αλουρδά (Τ/Φ), Μουρκοκώστα (Τ/Φ), Basha, Χούτου, Φασιλάκη, Βάμβολη Κ., Βάμβολη Ε., Γεμελιάρη, Μανιάτη, Λιάτση, Τσοντάκη.
papaioannou
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr