ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεν ήταν 70 γιατροί σε εφημερία αλλά…μόνο 40, κι 70 να ήταν έπρεπε να είναι ένας ακόμη στα ΤΕΠ”!

Δεν ήταν 70 γιατροί σε εφημερία αλλά…μόνο 40, κι 70 να ήταν έπρεπε να είναι ένας ακόμη στα ΤΕΠ”!

Δεν ήταν 70 γιατροί σε εφημερία αλλά…μόνο 40, κι 70 να ήταν έπρεπε να είναι ένας ακόμη στα ΤΕΠ”!

Δεν ήταν 70 γιατροί σε εφημερία αλλά…μόνο 40, κι 70 να ήταν έπρεπε να είναι ένας ακόμη στα ΤΕΠ”!

Αρκετά καθυστερημένα έγινε γνωστό ότι ο 49χρονος άνδρας που έχασε την ζωή του στην Πάτρα, λίγο μετά αφού έφυγε από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό που εμφανίστηκε εκεί παρά το γεγονός οτι δεν υπήρχε εφημερία.

Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος των εργαζομένων, Μιχάλης Στελλάτος, μιλώντας στο Open το πρωί του Σαββάτου.

Λίγη ώρα νωρίτερα, προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία ένας άλλος άνδρας, ο οποίος παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος, με τις νοσηλεύτριες να λένε πως πρέπει να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Ωστόσο, εκείνος δεν δέχθηκε κάτι τέτοιο, υπέγραψε και έφυγε με δική του ευθύνη!

Δηλαδή, θα μπορούσε να έχει υπάρξει κι άλλος νεκρός και δεν ξέρουμε καν αν αντελήφθη τι είπε ο πρόεδρος! Η δικαιολογία που φαίνεται στο βίντεο είναι ότι ο νεκρός έκανε λόγο για ψύξη κι έτσι δεν ασχολήθηκαν πολύ! Ενώ ο δεύτερος που έκανε περιγραφή εμφράγματος προσφέρθηκαν να τον πάνε με το ΕΚΑΒ στο Ρίο! Αλλά πήγε μόνος του…

Από πού να το πιάσει κανείς; Εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι αυτή την ώρα για το θέμα αυτό οι συνδικαλιστές των εργαζομένων που βγάζουν ανακοινώσεις για τα πάντα δεν έβγαλαν κάποια για την περίσταση. Μόνο η διοίκηση είχε βγάλει τις πρώτες ώρες ανακοίνωση και νωρίτερα σήμερα η παράταξη Α.Κ.Ε. που μίλησε για ” άδικη και βεβιασμένη η αποπομπή του Διοικητή μας” και να “ανακαλέσει ο Υπουργός”. Εκφράζει, ασφαλώς, και την θλίψη της αλλά ταυτόχρονα λέει “το γεγονός από μόνο του είναι ιδιαίτερα λυπηρό αλλά δε θα παραστήσουμε ούτε τους δικαστές ούτε τους κριτές ούτε τους πραγματογνώμονες, όπως αρκετοί έχουν σπεύσει να κάνουν”.

Το πιο “ωραίο”; Ο πρόεδρος των εργαζομένων είπε στο Open ότι δεν ήταν 70 γιατροί σε εφημερία στο “Αγ. Ανδρέας” αλλά… μόλις 40! “Αλλά και 70 αν ήταν, λέει, έπρεπε να είναι…71 για να υπάρχει γιατρός στο Τμήμα Επειγόντων”!

Πραγματικά, τα λόγια καμιά φορά είναι φτωχά για να περιγράψουν συνήθεις δεκαετιών…

Γ .Σ. Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ