ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & Υγεια6η ΥΠΕ: Τα σημεία δωρεάν rapid-test στο Αγρίνιο για την Παρασκευή και τη Δευτέρα

6η ΥΠΕ: Τα σημεία δωρεάν rapid-test στο Αγρίνιο για την Παρασκευή και τη Δευτέρα

6η ΥΠΕ: Τα σημεία δωρεάν rapid-test στο Αγρίνιο για την Παρασκευή και τη Δευτέρα

Η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό, εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Αύριο Παρασκευή 27 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Παλαιά Λαχαναγορά (κατά τις ώρες 9:00 με 15:00) και στο ΚΑΠΗ του Αγίου Κωνσταντίνου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:00) για το ευρύ κοινό.

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Παλαιά Λαχαναγορά (κατά τις ώρες 9:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στον δειγματοληπτικό έλεγχο οφείλουν να τηρούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και να προσκομίζουν υποχρεωτικά τον αριθμό ΑΜΚΑ τους. Σημειώνεται ότι η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται με συνοδεία γονέα. Σε περίπτωση που οι γονείς αδυνατούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους και αυτά προσέρχονται με τη συνοδεία άλλου ενήλικα, οφείλουν να προσκομίζουν έγγραφη συγκατάθεση του γονέα με υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr ή επικυρωμένη από το ΚΕΠ.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Για το Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο για αύριο Παρασκευή τα σημεία των τεστ είναι:

ΚΑΠΗ Μεσολογγίου, 08:30-15:30
Κοινοτικό Κτίριο, Ίδρυμα Τσώνη, Ναύπακτος, 09:00-14:00

6η ΥΠΕ: Παρουσιάζεται τη Δευτέρα το Πρόγραμα Αγωγής Υγείας που θα υλοποιείται από την 1η Ιουνίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ