ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΖωη & Υγεια6η ΥΠΕ: Rapid test σε Ματαράγκα και Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας – Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο Αγρίνιο

6η ΥΠΕ: Rapid test σε Ματαράγκα και Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας – Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο Αγρίνιο

6η ΥΠΕ: Rapid test σε Ματαράγκα και Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας – Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο Αγρίνιο

Η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό, εκ μέρους της 6 ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Παλαιά Λαχαναγορά, στο Αγρίνιο (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του Ματαράγκα (κατά τις ώρες 09:00 με 11:30) και στο Κοινοτικό Γραφείο της Γαβαλούς ( κατά τις ώρες 12:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στον δειγματοληπτικό έλεγχο οφείλουν να τηρούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και να προσκομίζουν υποχρεωτικά τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.

Σημειώνεται ότι η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται με συνοδεία γονέα. Σε περίπτωση που οι γονείς αδυνατούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους και αυτά προσέρχονται με τη συνοδεία άλλου ενήλικα, οφείλουν να προσκομίζουν έγγραφη συγκατάθεση του γονέα με υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr ή επικυρωμένη από το ΚΕΠ.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Κεφαλονιά: Ιστιοφόρο τυλίγεται στις φλόγες και βυθίζεται στο Φισκάρδο (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ