ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφορα6η ΥΠΕ: Έρευνα για τις μαζικές αναρρωτικές στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

6η ΥΠΕ: Έρευνα για τις μαζικές αναρρωτικές στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

6η ΥΠΕ: Έρευνα για τις μαζικές αναρρωτικές στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

Eντολή διενέργειας ελέγχου στις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές για τις μαζικές αναρρωτικές άδειες που παρατηρήθηκαν στις 31 Αυγούστου στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου έδωσε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Συγκεκριμένα, όπως είπε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Καρβέλης, οι περιπτώσεις πρόκειται να εξεταστούν ενδελεχώς. Παράλληλα, έκανε γνωστούς και τους ακριβείς αριθμούς. Στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου σε αναρρωτική άδεια βρίσκονται 46 υγειονομικοί (από τους 49 που επρόκειτο να τεθούν σε αναστολή) και 40 στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Με γνωματεύσεις του Νοσοκομείου «έπαιξαν» οι αναρρωτικές στο Μεσολόγγι
Οι αναρρωτικές άδειας μερίδας των ανεμβολίαστων υγειονομικών της Αιτωλοακαρνανίας προκάλεσαν, θα μπορούσε να πει κανείς, πανελλήνιο σάλο και θυμηδία. Υπάρχει όμως ανάμεσα στα δύο Νοσοκομεία της περιοχής μια ίσως σημαντική διαφορά. Ενώ στο Αγρίνιο οι αιτήσεις για αναρρωτική άδεια έγιναν ως επί το πλείστον με γνωματεύσεις από ιδιώτες γιατρούς, στο Μεσολόγγι, όπου όλοι οι ανεμβολίαστοι αιτήθηκαν αναρρωτική άδεια, όπως πληροφορήθηκε η “Συνείδηση” οι γνωματεύσεις προέρχονταν από γιατρούς του Νοσοκομείου.

Παρέμβαση εισαγγελέα για την 54χρονη με κορονοϊό που αρνούνταν να διασωληνωθεί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr