ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗ 6η ΥΠΕ αποχαιρετά την 46χρονη Αγγελική Καραχάλιου: “Αντίο Άντζελά μας”

Η 6η ΥΠΕ αποχαιρετά την 46χρονη Αγγελική Καραχάλιου: “Αντίο Άντζελά μας”

Η 6η ΥΠΕ αποχαιρετά την 46χρονη Αγγελική Καραχάλιου: “Αντίο Άντζελά μας”

Την Αγγελική Καραχάλιου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 46 χρόνια της, αποχαιρετά η 6η ΥΠΕ με ένα συγκινητικό μήνυμα. Η γυναίκα ανήκε στη Διεύθυνση Προσωπικού και η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 19 Ιουλίου.

Το μήνυμα της 6ης ΥΠΕ

“Αντίο” Άντζελά μας…
«Έφυγε» από τη ζωή η συνάδελφός μας Αγγελική Καραχάλιου στα 46 της μόλις χρόνια. Η Άντζελα όπως την αποκαλούσαμε, εργαζόταν από το 2019 κοντά μας και ανήκε στη Διεύθυνση Προσωπικού. Ήταν αυτό που λέει και το όνομά της… Ένας «άγγελος». Που «έφυγε» για τον ουρανό, αφήνοντάς μας το χαμόγελό της, την προθυμία της, την καλοσύνη και την καθαρή της ψυχή.
Ήταν ένα παιδί της προσφοράς με καθαρό ηθικό αποτύπωμα. Δεν είχαμε ακούσει ποτέ «όχι» σε οποιοδήποτε κάλεσμα για εργασία, ενώ χωρίς να ρωτά πολλά, προσέφερε ακόμη περισσότερα από ό,τι ζητούσαμε.
Διαισθανόταν τις ανάγκες που προέκυπταν από την εργασία και εργαζόταν χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα.
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, η Διεύθυνση Προσωπικού και όλο το δυναμικό της υπηρεσίας, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την απώλεια της Άντζελας. Το γραφείο της στο δεύτερο όροφο, δεν θα «χρωματιστεί» από τα γέλια και το ευγενικό της εκτόπισμα.
Την Άντζελά μας, θα αποχαιρετίσουμε αύριο Τρίτη στις 12μμ στον Άγιο Δημήτριο Προαστίου με ένα λουλούδι, ένα χαμόγελο όπως θα ήθελε εκείνη… Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους δύο γονείς της, τα αδέλφια της και τα τέσσερα αγαπημένα της ανίψια.
Η οικογένεια της επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου (GR3702601780000870100872073).

Πηγή: thebest.gr

Κόρινθος: Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός – Εικόνες σοκ από το τροχαίο στο Σπαθοβούνι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ