ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα Νεα6η ΥΠΕ: Ανακαινίζεται το Κ.Υ. Ναυπάκτου

6η ΥΠΕ: Ανακαινίζεται το Κ.Υ. Ναυπάκτου

6η ΥΠΕ: Ανακαινίζεται το Κ.Υ. Ναυπάκτου

«Σάρκα και οστά» λαμβάνει ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για τους πολίτες  της Ναυπάκτου και το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας το οποίο αποτελούσε χρόνιο πρόβλημα που δεν έβρισκε λύση. Πρόκειται για την αντικατάσταση του δαπέδου και την επισκευή της στέγης του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου.

Συγκεκριμένα, ύστερα από πρωτοβουλία του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. Γιάννη Καρβέλη τέθηκαν άμεσα επί τάπητος όλες οι απαραίτητες διαδικασίες  και υπογράφηκε η σύμβαση για τις απαραίτητες αλλαγές. Τόσο το δάπεδο, όσο και η στέγη  του συγκεκριμένου κέντρου υγείας ήταν κατασκευασμένα από ακατάλληλα υλικά (μεταξύ των άλλων και αμιάντου) που επιβάρυναν την υγεία των εργαζομένων  σε αυτό το κτίριο, αλλά και των ασθενών που το επισκέπτονταν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Ναυπάκτου, ο Διοικητής Γιάννης Καρβέλης ενέκρινε την προσωρινή μεταφορά όλου του προσωπικού του Κέντρου Υγείας σε κτίριο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ναυπάκτου, στα πλαίσια της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Διοίκησης της 6ης Υ.ΠΕ. και του Δήμου Ναυπάκτου. Ηδη, λοιπόν, από χθες, 7 Δεκεμβρίου, οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας του Κέντρου Υγείας συνεχίζονται  αδιαλείπτως, σε διαφορετικό χώρο.

Το κόστος του έργου θα καλυφθεί εξολοκλήρου από δαπάνες του προϋπολογισμού της 6ης Υ.ΠΕ.

6η ΥΠΕ: Rapid tests στα ειδικά σχολεία Αιτωλοακαρνανίας, Αχαϊας και Ηλείας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ