ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη Ελλαδα6η ΥΠΕ: Η αναχαίτιση της πανδημίας στο επίκεντρο σύσκεψης – Περισσότεροι έλεγχοι παντού

6η ΥΠΕ: Η αναχαίτιση της πανδημίας στο επίκεντρο σύσκεψης – Περισσότεροι έλεγχοι παντού

6η ΥΠΕ: Η αναχαίτιση της πανδημίας στο επίκεντρο σύσκεψης – Περισσότεροι έλεγχοι παντού

Έκτακτη σύσκεψη με θέμα την αναχαίτιση της πανδημίας στην κοινότητα, συγκάλεσε το πρωί της Τρίτης, στο γραφείο του, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Γιάννης Κυριακόπουλος, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου, η εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων για τα θέματα Υγείας Βίβιαν Σαμούρη, η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Γεωργία Πλώτα, η Προϊσταμένη της Δημόσιας Υγείας Σοφία Συμεωνίδου και ο Προϊστάμενος της Αρχής Διαφάνειας Βασίλης Ηλιόπουλος.

Στη σύσκεψη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση,  αποφασίστηκε:

  • Εντατικοποίηση των μέτρων, με περισσότερους και αυστηρότερους ελέγχους παντού, κατά το δυνατόν.
  • Κοινή συνέντευξη τύπου στο αμέσως επόμενο διάστημα στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου, με τη συμμετοχή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου και της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Άννας Μαστοράκου.
  • Κοινές δράσεις, με παρονομαστή την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση «πόρτα – πόρτα», που θα αφορά την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και άλλα ζητήματα που αργότερα θα οριστικοποιηθούν, όπως επέκταση των rapid test, ώστε να υπάρχει ακόμη καλύτερη ένδειξη του επιδημιολογικού φορτίου, ανά πάσα στιγμή.

Κορονοϊός: “Έκρηξη” με 169 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία – 8.129 σε όλη την χώρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr