Πάτρα: "Έμφραγμα" στις εφορίες! "Ουρές" για την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας

Και σήμερα είναι μεγάλες οι ουρές που σχηματίζονται από το το πρωί στις εφορίες της Πάτρας από ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι ήθελαν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας…

eforia_oyres

Και σήμερα είναι μεγάλες οι ουρές που σχηματίζονται από το το πρωί στις εφορίες της Πάτρας από ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, οι οποίοι ήθελαν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους για να αποφύγουν την πληρωμή τελών για το 2016. Άλλοι πάλι για να πληρώσουν τα τέλη, την τελευταία στιγμή και άλλοι για να δηλώσουν προσωρινή ακινησία του οχήματός τους.

Όπως και να έχει πάντως και σήμερα επικρατούσε χάος στις εφορίες. Παρόλα αυτά οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. που έχουν αποφασίσει να καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, αν δεν δοθεί παράταση στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, περισσότερες από 645.000 πινακίδες κατατέθηκαν στα γκισέ των κατά τόπους ΔΟΥ τους πρώτους μήνες του 2015, εκ των οποίων το 83% αφορούσε σε αυτοκίνητα με κινητήρες έως 1.800 κ. εκ.

tempo24.gr