ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝ. Καραπάνος: «Ευχές για χρόνια πολλά, με υγεία και δύναμη για όλους»

Ν. Καραπάνος: «Ευχές για χρόνια πολλά, με υγεία και δύναμη για όλους»

Ν. Καραπάνος: «Ευχές για χρόνια πολλά, με υγεία και δύναμη για όλους»

Γιορτινή η σημερινή ημέρα στο γραφείο του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, ο οποίος από νωρίς χθες το πρωί δέχθηκε ευχές και άκουσε τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων, από τον Δ/τη και τους στρατευμένους νέους του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, τα μέλη των Φιλαρμονικών του Δήμου και του μουσικού ομίλου «Ιωσήφ Ρωγών, τους μαθητές του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου καθώς και πολίτες.

 
Στις 11.30, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, προέδρους νομικών προσώπων του δήμου και μέλη της δημοτικής αρχής, επισκέφτηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Παράλληλαεκ μέρους του Δήμου, προσφέρθηκαν στην Ιερή Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας τρόφιμα προς ενίσχυση της σίτισης των απόρων συνανθρώπων μας.

 
Στο μήνυμά του ο Νίκος Καραπάνος αναφέρει: «Όλοι μας, έχουμε την ανθρώπινη υποχρέωση να διατηρήσουμε άσβεστη την ελπίδα. Είναι αυτή που θα μας οδηγήσει σε σταθερά μονοπάτια, την ώρα που η βία και η κοινωνική ισοπέδωση έχει λάβει πλέον τεράστιες διαστάσεις. Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας αποτελέσει το μήνυμα της Αγάπης και της Ειρήνης που έχουμε όλοι μας ανάγκη.
Χρόνια Πολλά».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ