ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχία: Χωρίς νερό σπίτι ηλικιωμένων από λάθος του μηχανικού του δήμου

Αμφιλοχία: Χωρίς νερό σπίτι ηλικιωμένων από λάθος του μηχανικού του δήμου

Αμφιλοχία: Χωρίς νερό σπίτι ηλικιωμένων από λάθος του μηχανικού του δήμου

Λύση στο πρόβλημα που ξεκίνησε με αφορμή την αλλαγή αρδευτικού δικτύου στο χωριό Στάνος Αμφιλοχίας, ζητά e-αναγνώστρια της aftodioikisi.gr, μέσω επιστολής της στην ιστοσελίδα μας.

Όπως περιγράφει στην επιστολή της στο χωριό της Αμφιλοχίας, όπου ζουν οι ηλικιωμένοι γονείς της στο πατρικό της σπίτι, ο δήμο αλλάζει το απαρχαιωμένο δίκτυο του νερού. Το προσωπικό της πρόβλημα όπως προέκυψε, σύμφωνα με την ίδια, επειδή ο μηχανικός που έκανε τη μελέτη, ξέχασε να βάλει στο σχέδιο το σπίτι των γονιών της, με συνέπεια να είναι το μοναδικό που δεν έχει νερό στην περιοχή.

Στην επιστολή της, προστίθενται τα παρακάτω: «Κάθε μέρα τους λένε και κάτι καινούριο.. μια θα τους το φτιάξουν μια να βάλει ο πατέρας μου υδραυλικό να το συνδέσει μόνος του… Η βάνα απο το σπίτι απέχει 56 μέτρα. Ποιος θα σκάψει όμως τόση απόσταση για να βάλει το λάστιχο;; Κάθε μέρα που πηγαίνει ο πατέρας μου στο δήμο Αμφιλοχιας ή παίρνω τηλέφωνο εγώ, ο υπεύθυνος είναι διαφορετικός. Κοροιδεύουν. Το λάθος είναι του δήμου και ταλαιπωρούν τον πατέρα μου. Και λύση δεν μας δίνουν. Ο κατασκευαστής του έργου στο Στάνο λέγεται *** ο οποίος ειπε στον πατέρα μου να μην τον ξαναενοχλήσει. *** και *** ειναι τα τρία ονόματα μηχανικών που μου έδωσαν ως υπευθύνους του έργου. Κάθε φορα αλλον. Ημαρτον!!! Το 2015 να ταλαιπωρούν πολίτες και κανένας να μην αναλαμβάνει την ευθύνη δικών τους λαθών.. Σας παρακαλώ βρείτε λύση. Τα στοιχεία του πατέρα μου *** *** ».

* Τα ονόματα των υπευθύνων και τα στοιχεία των κατοίκων και της αναγνώστριας είναι στη διάθεση τηςaftodioikisi.gr.

aftodioikisi.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr