ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΟ Διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου απομακρύνθηκε για μία ημέρα!

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου απομακρύνθηκε για μία ημέρα!

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου απομακρύνθηκε για μία ημέρα!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο νοσοκομείου Αγρινίου με τη διοίκηση του ιδρύματος. Συγκεκριμένα ο διοικητής Γιώργος Βλάχος που είχε υποβάλει την παραίτησή του από μηνών και παρέμενε στην θέση του ως ότου αντικατασταθεί χθες έγινε γνωστό πως η παραίτηση έγινε δεκτή.

Δεν πρόλαβε ωστόσο να περάσει 24ωρο και η απόφαση ανακλήθηκε (!) και δεν έγινε δεκτή η παραίτηση !

Ετσι ο Γιώργος Βλάχος θα συνεχίσει να διοικεί το νοσοκομείο, όταν τον περασμένο Μαϊο η σημερινή διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) με έγγραφό της προς τον τότε υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή ζητούσε την πειθαρχική δίωξη του Διοικητή!

Συγκεκριμένα η 6η ΥΠΕ κατηγορούσε τον Γιώργο Βλάχο για:

•Δεν υλοποιεί οδηγίες της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ που έχουν ως σκοπό την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας.
• Δεν υλοποιεί οδηγίες που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση της νομιμότητας προβαίνοντας σε αυθαίρετες υπηρεσιακές μεταβολές (κλήθηκε με έγγραφο στις 5/5 να επανεξετάσει τις πρόσφατες υπηρεσιακές μεταβολές προσωπικού και την πιθανότητα ανάκλησής τους).
• Εξαπολύει απειλές σε ειδεκεύομενους ιατρούς που βρίσκονται σε κινητοποίηση (επίσχεση εργασίας) παρά τις αντίθετες οδηγίες που έχει λάβει από την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ.

tempo24.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr