ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΠάτρα: Κλέφτες και Αστυνόμοι και στη μέση οι …πολίτες – Δείτε τι συνέβη σε ηλικιωμένο στην Πλατεία Ομονοίας

Πάτρα: Κλέφτες και Αστυνόμοι και στη μέση οι …πολίτες – Δείτε τι συνέβη σε ηλικιωμένο στην Πλατεία Ομονοίας

Πάτρα: Κλέφτες και Αστυνόμοι και στη μέση οι …πολίτες – Δείτε τι συνέβη σε ηλικιωμένο στην Πλατεία Ομονοίας

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στην Πάτρα με τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων πλέον να είναι καθημερινό φαινόμενο.  Αυτό που συνέβη όμως, στην περιοχή της Πλατείας Ομονοίας το απόγευμα της Τρίτης δεν έχει προηγούμενο.

Άνδρας νεαρής ηλικίας σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, προσέγγισε ηλικιωμένο που καθόταν σε παγκάκι και με αστραπιαίες κινήσεις προσπάθησε να του αφαιρέσει δαχτυλίδι, τραβώντας το από το δάχτυλο του.

Ο άνδρας αντέδρασε και έτσι ο επίδοξος κλέφτης τράπηκε σε φυγή …με ποδήλατο!

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που σημειώνονται σε καθημερινή βάση με θύματα ανυποψίαστους πολίτες, την ώρα που οι διαρρήξεις σε σπίτια, καταστήματα, οχήματα ακόμα και ποδήλατα καταγράφουν ραγδαία αύξηση στην Αχαΐκή Πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο tempo24.gr, πολλές είναι οι περιπτώσεις που οι δράστες δεν διστάζουν να “χτυπήσουν” σε σπίτια αδιαφορώντας εάν σε αυτά βρίσκονται ιδιοκτήτες.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να ανταποκριθεί στις κλήσεις των πολιτών για βοήθεια, όμως δεν είναι πάντα εφικτή η άμεση ανταπόκριη ή πρόληψη παραβατικών πράξεων, καθώς η έλλειψη προσωπικού σε συνδυασμό με τον αποδυναμωμένο στόλο, αποδεικνύει σε αρκετές των περιπτώσεων η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων δεν είναι εύκολη υπόθεση.

‘Οπως είχε γράψει το tempo24,gr, αρκετές είναι οι περιπτώσεις όπου οχήματα της ΕΛ.ΑΣ ξεμένουν στο δρόμο έν ώρα υπηρεσίας, καθώς δεν επαρκούν τα κονδύλια για την συντήρηση τους.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr