ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανια35.000 τόνοι σκουπιδιών του δήμου Λευκάδας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου

35.000 τόνοι σκουπιδιών του δήμου Λευκάδας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου

35.000 τόνοι σκουπιδιών του δήμου Λευκάδας στο ΧΥΤΑ Παλαίρου

Την δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας καταγγέλλει για μια ακόμα φορά η δημοτική παράταξη «Ανοικτός Δήμος», μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, με επικεφαλής τον Ευθύμιο Φερεντίνο, με αφορμή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (20 Οκτ.2015) να έρχονται στο ΧΥΤΑ Παλαίρου τα υπολείμματα 35.000 τόνων σκουπιδιών του δήμου Λευκάδας, κάθε χρόνο !!

Αναλυτικά:

“ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ”: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ Χ.Υ.Τ.Α.

Ο κ. Αποστολάκης, ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας, δήλωνε στο Δημοτικό Συμβούλιο: «ούτε μια σακούλα σκουπίδια από άλλο δήμο στο ΧΥΤΑ Παλαίρου» !

Τώρα ως δήμαρχος, παίρνει απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο (20 Οκτ.2015) να έρχονται στο ΧΥΤΑ Παλαίρου τα υπολείμματα 35.000 τόνων σκουπιδιών του δήμου Λευκάδας, κάθε χρόνο !!

Να θυμίσουμε βέβαια και τους 5.000 τόνους ανεπεξέργαστων αστικών αποβλήτων που επίσης αποδέχτηκε από τον Πύργο Ηλίας και Αρχαία Ολυμπία και που συνεχίζουν να έρχονται καθημερινά στο ΧΥΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ;

ΑΦΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Θα το κρίνουν οι δημότες !

Ως μείζονα αντιπολίτευση θα επανέλθουμε για ενημέρωση των δημοτών με περισσότερα από τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο….

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ