ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΠάτρα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για αρπαγή ανηλίκου από την περιοχή του λιμανιού – Αναζητούνται πέντε άτομα

Πάτρα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για αρπαγή ανηλίκου από την περιοχή του λιμανιού – Αναζητούνται πέντε άτομα

Πάτρα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για αρπαγή ανηλίκου από την περιοχή του λιμανιού – Αναζητούνται πέντε άτομα

Η Ρομά μητέρα του ανήλικου παιδιού σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.gr, απευθύνθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και δήλωσε πως της άρπαξαν το παιδί μέσα στο λιμάνι.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Άμεσης Δράσης καθώς και του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών κάνουν εκτεταμένες αναζητήσεις στους καταυλισμούς της περιοχής, καθώς εικάζεται πως μπορεί οι τέσσερις άνδρες και η γυναίκα με το παιδί που άρπαξαν να έχουν πάει εκεί.

Πρώτη ενημέρωση

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας μετά την ενημέρωση για αρπαγή ανηλίκου από την περιοχή του λιμένα της Πάτρας.

Εκτεταμένες αναζητήσεις πραγματοποιούν οι δυνάμεις της Αστυνομίας όπως αναφέρουν πηγές του tempo24.gr. για τον εντοπισμό τεσσάρων ατόμων, ανάμεσα τους και μια γυναίκα.

Τα άτομα αυτά, τα οποία ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι Ρομά, φαίνεται να άρπαξαν ανήλικο ομοεθνή τους από την περιοχή του λιμανιού.

Οι δράστες επιβαίνουν σε δυο Ι.Χ αυτοκίνητα, ένα σκούρου και ένα ανοικτού χρώματος.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ